foto

Kveta Stražanová

  • nar. 10.5.1942 (78 let)
    Zemianske Kostoľany, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Loli paradička
1998 Drahí príbuzní (TV film)
1995 Medzivojnová kaviareň (TV film)
1994 Medveď (TV film)
Spiaca krásavica a Železný princ (TV film)
1993 Vodníkova svadba (TV film)
1991 Kamenárske rozprávky (TV film)
Svadobná cesta (TV film)
1990 Augiášov chliev (TV film)
Nebeská sláva (TV film)
1989 O Dobrote (TV film)
Prameň živej vody (TV film)
1988 Patent na život (TV film)
Vo všetkom je matematika (TV film)
1987 Dobrý deň, Afinogén (TV film)
Dom žien (TV film)
1986 Kométa (TV film)
Svetlá nad prístavom (TV film)
1985 Akcia Skippy (TV film)
Henrich VIII. (TV film)
Přitažlivost výšky (TV film)
Žena (TV film)
1984 Kde vtáci nespievajú (TV film)
Črepy prinášajú šťastie (TV film)
1983 Smútok na rukáve (TV film)
1982 Bungalov (TV film)
Johanka (TV film)
1981 Fénix
Richtársky tanec (TV film)
1980 Hodiny
Snívať nie je zakázané (TV film)
1979 Baraky (TV film)
Múdra Jana (TV film)
1978 Ak to ktokoľvek z vás prežije (TV film)
Krutá ľúbosť
Poéma o svedomí I., II.
1977 Anjelik za desať šilingov (TV film)
Eva Caroline (TV film)
Priateľka mojej dcéry (TV film)
Vianočné oblátky (TV film)
1976 Desať percent nádeje
Gangster bez mena (TV film)
Krátký život
Tereza (TV film)
1975 Sebechlebskí hudci
Stretnutie
1974 Deň, ktorý neumrie
Do zbrane, kuruci!
Jeden z nás (TV film)
Okuliare (TV film)
Peniaze alebo život (TV film)
1973 Milionár (TV film)
Skrytý prameň
To má čas (TV film)
1972 Ďaleko je do neba
1969 Ester (TV film)
Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
1967 Bezvýznamná žena (TV film)
1966 Cintorín hrdze (TV film)
Frndolína (TV film)
1963 Tvár v okne
1962 Tam za lesem

TV seriály

2016 Zoo (TV seriál)
Episode 65 (E65)
Episode 62 (E62)
Episode 61 (E61)
další epizody (36)
1978 Nech žije deduško (TV seriál)
Blahostroj (E07)
Prekážky (E06)
Čakanie (E03)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Takí sme boli (TV pořad)
1980 Stretnutie v Prešove (TV pořad)
1974 Zlatá brána (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)