foto

Jaclyn Bernstein

  • nar. 15.8.1978 (39 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Blbý a blbější
1993 Rodinné modlitby
1991 Timmy's Gift: Precious Moments Christmas (TV film)
1989 Cesta do středu Země
1988 A Very Brady Christmas (TV film)
Navěky svoji?
Police Story: Burnout (TV film)
1987 Boj o život (TV film)
Right to Die (TV film)
1986 Boj o Jenny (TV film)
Poltergeist II

TV seriály

1992 Krok za krokem (TV seriál)
Dívčí kapela (S01E17)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
The Bradys (TV seriál)
You Take the Kids (TV seriál)
1989 The People Next Door (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace