foto

Jaclyn Bernstein

  • nar. 15.8.1978 (42 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Blbý a blbější
1993 Rodinné modlitby
1991 Timmy's Gift: Precious Moments Christmas (TV film)
1988 A Very Brady Christmas (TV film)
Cesta do středu Země
Navěky svoji?
Police Story: Burnout (TV film)
1987 Boj o život (TV film)
Right to Die (TV film)
1986 Boj o Jenny (TV film)
Poltergeist II

TV seriály

1992 Krok za krokem (TV seriál)
Dívčí kapela (S01E17)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Překvapení (S01E24)
1990 Kvítko (TV seriál)
The Bradys (TV seriál)
You Take the Kids (TV seriál)
1989 The People Next Door (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Letter to Gorbachev (S03E06)
1986 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Road Less Travelled (S02E07)
1985 227 (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Healer / Children's Zoo / Kentucky Rye (S01E03)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky