foto

Sally Bretton

  • nar. 23.4.1980 (40 let)
    Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Díky za vzpomínky (TV film)
2007 Psanec
2006 Černovous (TV film)
2005 Open Wide (TV film)
2001 Goodbye Charlie Bright
Harry Enfield Presents Tim Nice But Dim's Guide to Being a Bloody Nice Bloke (TV film)
Harry Enfield Presents Wayne and Waynetta's Guide to Wedded Bliss (TV film)
2000 Peaches

TV seriály

2021 Not Going Out (TV seriál)
Episode 6 (S11E06)
Episode 5 (S11E05)
Episode 4 (S11E04)
další epizody (5)
2020 Not Going Out (TV seriál)
Resolutions (S11E01)
2019 Not Going Out (TV seriál)
Parachute (S10E01)
2017 Smrt v ráji (TV seriál)
Man Overboard – Part Two (S06E06)
Stumped in Murder (S06E04)
The Impossible Murder (S06E03)
další epizody (4)
2016 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Hell's Bells (S01E03)
Smrt v ráji (TV seriál)
Flames of Love (S05E08)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Přichází náhlá smrt (S04E03)
2009 Moje rodina (TV seriál)
Podivné Vánoce 2039 (S09E10)
2007 Jak nežít svůj život (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Not Going Out (TV seriál)
Murder at Christmas (S02E08)
Gangster (S02E07)
Dating (S02E06)
další epizody (7)
2006 Snuff Box (TV seriál)
2005 Blessed (TV seriál)
Vincent (TV seriál)
2004 Green Wing (TV seriál)
If... (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Blue Murder (TV seriál)
2002 Wild West (TV seriál)
2001 Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Judgement (S01E06)
New Girl (S01E05)
Training (S01E04)
další epizody (5)
Night & Day (TV seriál)
2000 Beast (TV seriál)
Brand Spanking New Show (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1997 Armstrong and Miller (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2020 The Uncertain Kingdom

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky