foto

Tom Fontana

  • nar. 12.9.1951 (67 let)
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 M.O.N.Y. (TV film)
2004 Osobní prohlídka (TV film)
Zrazení Krista (TV film)
2000 Homicide: The Movie (TV film)
1997 Hořící peklo (TV film)
1996 Prokurátorky (TV film)
1985 Čtvrtý z mudrců (TV film)

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1506 (S03E13)
1505 (S03E12)
další epizody (14)
2013 Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
Snílek (S02E12)
Dobré srdce (S02E11)
další epizody (13)
Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Sedm žalů (S02E11)
Převzetí moci (S02E10)
další epizody (12)
2012 Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
další epizody (10)
2011 Borgia (TV seriál)
Vzestup hada (S01E12)
Boží monstrum (S01E11)
Zázraky (S01E10)
další epizody (12)
2009 The Philanthropist (TV seriál)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
Junkyard Dawgs (S06E07)
A Day in the Death... (S06E06)
další epizody (8)
2002 Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (8)
2001 Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)
další epizody (8)
2000 Beat, The (TV seriál)
Oz (TV seriál)
You Bet Your Life (S04E08)
A Town Without Pity (S04E07)
A Word to the Wise (S04E06)
další epizody (8)
1999 Oz (TV seriál)
Out o' Time (S03E08)
Secret Identities (S03E07)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
další epizody (8)
1998 Oz (TV seriál)
Escape from Oz (S02E08)
Animal Farm (S02E07)
Strange Bedfellows (S02E06)
další epizody (8)
1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
Plan B (S01E07)
To Your Health (S01E06)
další epizody (8)
1995 Under Fire (TV seriál)
1994 Philly Heat (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Home Fires (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

TV pořady

2001 America: A Tribute to Heroes (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 United We Fan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace