foto

Bill Applebaum

  • nar. 4.2.1954 (65 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1998 Vášnivý tanec
1996 Bradyovi 2
1993 Darkness Before Dawn (TV film)
1991 Frankie a Johnny
1990 Bílý policajt s černým srdcem
Neprozraď mě
Pretty Woman
1989 Detailní záběr (TV film)
1988 Osudové pláže
Vezměte si mé dcery, prosím (TV film)
1987 Přes palubu
1986 Vůbec nic společného

TV seriály

2011 Shameless (TV seriál)
Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father (S01E07)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
The Hubbert Peak (S06E05)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pez Dispenser (S03E14)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Smrt prodavače bot (S07E10)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1990 His & Hers (TV seriál)
1989 Ženatý se závazky (TV seriál)
Ženatý... s královnou (2. část) (S03E18)
1987 Mr. President (TV seriál)
Nothing in Common (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1991 The Carol Burnett Show (TV pořad)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky