Reklama

Reklama

Láska na první pohled

  • Velká Británie Love at First Sight (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

V první řadě jde snadno poznat, že je na filmu patrná ženská ruka, protože tohle je prostě od základu ženský film. Z tohohle pohledu tak prostě asi nejsem ta správní cílovka, co dokáže film správně docenit. Pokud jste čerstvě zamilovaný pár, tak si klidně jednu * přidejte. Pokud jste zarytí fanoušci klasických slaďáren, tak si klidně přidejte i druhou *, jelkož řemeslně filmu nejde až tak moc co vytknout. Režisérka i scénáristka splní všechna žánrová klišé na jedničku, jedinou nějakou přidanou hodnotou navíc je postava vypravěčky. Hlavní dvojka má fajn chemii, hlavně Haley Lu Richardson působí velmi sympaticky. Ale jak říkám, tady nejsem ten pravý, co tohle všechno docení, když tam není něco navíc. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Laska na prvy pohlad je naozaj velmi pekna a mila romanticka drama,aj ked trosku smutna,no plne som si vychutnaval jej sledovanie,hrozne sa mi pacil herecky vykon Haley Lu Richardson,ktora bola nielen sympaticka a roztomila,ale aj presvedciva,no i Ben Hardy nebol na zahodenie,aby som nebol nespravodlivy,taktiez ma zaujala i hudba,ktora to cele tak umocnovala,cize taketo filmy ja mozem a mam moc rad...:⁠-⁠) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vymírající subžánr, který Netflix jednou za čas nakopne, zkrátka tím, že jej dá na první stranu. Haley Lu Richardson jsem před pár lety celkem žral a mrzelo mě, že od Rozpolceného nemohla najít příliš zajímavých projektů, nyní je po White lotus na dobré cestě a tento film to jen potvrzuje. Je to takové subtilní, nevtíravé a ač bych nechtěl, aby to znělo sexisticky, je vidět, že je to snímáno ženským pohledem a je to celé trošku naivnější než podobné situace předkládá nejen sám život, ale i četné scénáristické variace v různých obměnách. Ale pořád jako feel good 90min kousek na dlouhý propršený večer ideální. ()

ex.it 

všechny recenze uživatele

Volila jsem mezi 3 a 4 *, ale nakonec jsem se rozhodla filmu trochu pomoct, protože už dlouho jsem neviděla romantickou komedii (tedy prý drama, ale já se přikláním druhým směrem), která by mě opravdu pobavila, zahřála u srdíčka a zaujala něčím netradičním (líbila se mi role vypravěčky, ale hlavně styl, kterým mluvila - statistické údaje nadevše). Děj a ani jeho konec nejsou nic převratného, ale po všech těch uječených romantických béčkových filmech, co jsem za posledních pár let viděla, jsem prostě vždycky ráda za něco, z čeho me nerozbolí hlava a co má zároveň aspoň trochu hlavu a patu. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Taky vás při sebemenší závadě na sedadle přesunuli v letadle zdarma do první třídy? Ano, podobné nesmysly je třeba ignorovat, ale jinak jde o jeden z mála romantických filmů, kde nejsou hysterické výlevy ani zbytečně přehrávaná velkolepá gesta. Chemie i dialogy mezi ústřední dvojicí jsou pak ozdobou filmu, který se celý nese v pohodovém oparu. Crush na roztomilého diblíka Richardson je samozřejmě výhodou. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Film sa natáčal v Londýne (Anglicko, Veľká Británia) a New Yorku (New York, USA) od januára 2021. Z dôvodu pandemických obmedzení sa scény pre letisko New York natáčali na londýnskom letisku Stansted. (Arsenal83)
  • Když si Hadley (Haley Lu Richardson) rezervuje nový let, na obrazovce nad přepážkou je vidět logo londýnského letiště Stansted, přestože se údajně jedná o Mezinárodní letiště Johna F. Kennedyho v New Yorku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama