foto

Nadine Van der Velde

  • nar. 14.5.1962 (56 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 East of A
1989 After Midnight
1988 Aviel
Shadow Dancing
Shattered Innocence (TV film)
1987 Munchies
1986 Critters
1985 Dopravní přestupky
War Between the Classes, The (TV film)
1984 Fatal Vision (TV film)
1983 Soukromá škola

TV seriály

1999 JAG (TV seriál)
Webbovy triky (S04E14)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Rychlá kola (S04E11)
1986 Starman (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
The Best Times (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Miss Spider - Film (TV film)
Rolie Polie Olie: The Baby Bot Chase
2002 Rolie Polie Olie: The Great Defender of Fun
2000 East of A
1990 Once In a Blue Moon (TV film)

TV seriály

2009 The Fresh Beat Band (TV seriál)
2004 Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
1998 Pěkní ptáčkové (TV seriál)
1997 Donkey Kong Country (TV seriál)
1996 Stickin' Around (TV seriál)
1995 Nancy Drew (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace