foto

Ida Dwinger

  • nar. 6.3.1957 (62 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Druhá šance
2013 Smutek a radost
Střelec
2012 Forårsminder
2010 Milí lidé
2009 Raněné srdce
Špioni
2007 Doma je doma
2006 Po svatbě
2005 Allegro
2003 Anja po Viktorovi
Rekonstrukce
Starý, nový, půjčený a modrý
2002 At kende sandheden
Otevřená srdce
Sestřiny děti na sněhu
1999 En verdensomsejling under bordet (TV film)
1997 Sekten
1996 Den store kul-tur (TV film)
1993 Sort høst

TV seriály

2016 Dicte - kriminální reportérka (TV seriál)
Enhver mand er en ø - del 2 (S03E10)
Efter brylluppet - del 1 (S03E01)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Salgsaftalen (S02E05)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 1 (E01)
Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Dicte - kriminální reportérka (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
další epizody (8)
2013 Dicte - kriminální reportérka (TV seriál)
Personskade - del 1 (S01E01)
2011 Lykke (TV seriál)
2010 Vláda (TV seriál)
Napočítej do devadesáti (S01E02)
Ctnost uprostřed (S01E01)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
2008 Livvagterne (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2006 Krøniken (TV seriál)
Del 19, 1968 (S03E04)
2005 Klovn (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 5, 1951 (S01E05)
Del 3, 1950 (S01E03)
2000 Hotellet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky