foto

Philip Brodie

  • nar. 3.4.1975 (46 let)
    Redhill, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Behind You
2018 Amre
2017 V utajení
2015 Mythica: Čaroděj
Nina Nobody
2011 A Landscape Of Lies
Dawn of the Dragonslayer
World of the Dead: The Zombie Diaries 2
2007 The Last Flight to Kuwait (TV film)
2004 Blake's Junction 7

TV seriály

2019 The Outpost (TV seriál)
We Only Kill to Survive (S02E01)
2018 The Outpost (TV seriál)
The Vex Rezicon (S01E09)
Beyond the Wall (S01E08)
The Colipsum Conundrum (S01E07)
další epizody (6)
2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
2013 Family Tree (TV seriál)
2010 Merlin (TV seriál)
Gwaine (S03E04)
2009 Miranda (TV seriál)
2006 Not Going Out (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
Young Dracula (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
Ideal (TV seriál)
2003 Moje rodina (TV seriál)
Podzemí (S04E14)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky