foto

Philip Brodie

  • nar. 3.4.1975 (42 let)
    Redhill, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 V utajení
2015 Mythica: Čaroděj
Nina Nobody
2011 Dawn of the Dragonslayer
Landscape of Lies, A
World of the Dead: The Zombie Diaries 2
2007 The Last Flight to Kuwait (TV film)
2004 Blake's Junction 7

TV seriály

2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
2015 The Team (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
2013 Family Tree (TV seriál)
2009 Miranda (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
2006 Not Going Out (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
Young Dracula (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
Ideal (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace