foto

Petr Tuček

  • nar. 4.2.1939
    Zlín, Československo
  • zem. 20.7.1990 (51 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Čekání na Patrika
1987 Copak je to za vojáka...
Morytát o velké poštovní loupeži (TV film)
Setkání
1986 Otázka cti (TV film)
Povídka s dobrým koncem (TV film)
1985 Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně (TV film)
Viola (TV film)
1982 Od vraždy jenom krok ke lži
Poslední návrat (TV film)
1981 Vůně domova (TV film)
1980 Tajemství ďáblovy kapsy (TV film)
1978 Stopař
1974 Dítě za 120.000 (TV film)
1972 Hnízdo (TV film)
Tím hůř, když padnou (TV film)
1971 Noc labutí (TV film)
Strýčkův sen (TV film)
1970 Balada o narození
Římanka (TV film)
1969 Svatej z Krejcárku
1968 Natali (TV film)
1965 Divoká holka (studentský film)

TV seriály

1984 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Poslední vůle (S02E06)
Odplata (S02E05)
Janek Vyskoč, kozí vrah (S02E04)
další epizody (6)
1982 Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
Návrat (E13)
Motocross (E12)
Matka (E11)
další epizody (13)
1979 Start (TV seriál)
Dvojka (E05)
Láska (E04)
Cesta (E03)
další epizody (5)
Bakaláři (TV seriál)
Záhada (S08E15)
Zlatovláska (S08E14)
Zápalky (S08E13)
1976 Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
Účtování (E05)
Msta (E04)
Intrika (E03)
další epizody (5)
1975 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Medicína (S01E06)
Divadlo (S01E05)
Hody (S01E04)
další epizody (6)
1972 Ctná paní Lucie (TV seriál)
1971 Legenda o živých mrtvých (TV seriál)
Cesta smrti (E04)
Zámecká past (E03)
Štvanice (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

1968 Učitel

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Otázka cti (TV film)
1984 Santa Lucia (TV film)
1978 Stopař
1972 Hnízdo (TV film)
1971 Noc labutí (TV film)
1969 Svatej z Krejcárku

TV seriály

1984 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Poslední vůle (S02E06)
Odplata (S02E05)
Janek Vyskoč, kozí vrah (S02E04)
další epizody (6)
1982 Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
Návrat (E13)
Motocross (E12)
Matka (E11)
další epizody (13)
1979 Start (TV seriál)
Dvojka (E05)
Láska (E04)
Cesta (E03)
další epizody (5)
1975 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Medicína (S01E06)
Divadlo (S01E05)
Hody (S01E04)
další epizody (6)