foto

Ursula Staack

  • nar. 10.10.1943 (76 let)
    Varnsdorf, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lucky Loser - Ein Sommer in der Bredouille
2015 Desire Will Set You Free
2006 Meine Tochter, mein Leben (TV film)
2005 Ausgerechnet Weihnachten (TV film)
2004 Das Apfelbaumhaus
Der Blindgänger (studentský film)
Ztracená minulost (TV film)
2002 Kubaner küssen besser (TV film)
1999 Der Überflieger (studentský film)
Hochzeitskuh, Die
Lola + Bilidikid
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
Pretty Babe (studentský film)
T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
1997 Null Risiko und reich (TV film)
1996 Ein Biest mit Silberblick (TV film)
Klaun (TV film)
1995 Die Bratpfannenstory (TV film)
Ein seltsamer Heiliger (TV film)
Männer vom K3 - Geschäft mit dem Tod, Die (TV film)
1994 Menschenfresser, Der (TV film)
1992 Trio, Das (TV film)
1991 Jugend ohne Gott (TV film)
Lord Hansi
1990 Der Streit um des Esels Schatten
1989 Coming Out
1988 An allem ist Matuschke schuld (TV film)
Mit Leib und Seele
1987 Kleine Fische (TV film)
1986 Autoškola
Ein stilles Wochenende (TV film)
1985 Gaukelbrüder (TV film)
Leo und sein Gartenzaun (TV film)
Meine Tochter - deine Tochter (TV film)
Und erstens kommt es anders und zweitens als man denkt (TV film)
Unternehmen Geigenkasten
Wer ist denn Wuttke? (TV film)
1984 Drei reizende Schwestern: Ein Mann fürs Leben (TV film)
Haus Seeblick (TV film)
Vyměněná královna
1983 Snídaně v posteli (TV film)
1982 Das Graupenschloß (TV film)
Konrads Erbtanten (TV film)
Sternengucker und Fransenprofessor (TV film)
1981 Engel im Taxi, Ein (TV film)
Maxe Baumann: Maxe in Blau (TV film)
Pugowitza
Schwarzes Gold (TV film)
Trabant zu verkaufen (TV film)
Trompeten Anton
Warum gerade Hubert! (TV film)
1980 Aber Doktor (TV film)
Canasta (TV film)
Früher Sommer
Kmotříček smrt (TV film)
Mein Vater Alfons
Oben geblieben ist noch keiner
Salz und Brot und gute Laune
1979 Gemeindeschwester Egon (TV film)
Irrtum ausgeschlossen (TV film)
Kleine Fische (TV film)
Maxe Baumann: Überraschung für Max (TV film)
P.S.
Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
1978 Brandstellen
Malý Filip
Sabine Wulff
1977 DEFA-Disko 77
Ein Katzensprung
Ein irrer Duft von frischem Heu
1976 Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
1975 Ikarus
Schwester Agnes (TV film)
1974 ...verdammt, ich bin erwachsen
Für die Liebe noch zu mager
Galgenbergstory (TV film)
Somow und andere (TV film)
1973 Gewisser Katulla, Ein (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Der Mann seiner Frau (TV film)
Meine Tochter - Deine Tochter
Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
1971 Männer ohne Bart
1970 Worauf es ankommt (TV film)
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
1968 Mitten im kalten Winter (TV film)
1966 Oben fährt der große Wagen (TV film)

TV seriály

2009 Deník doktorky (TV seriál)
Páni, překonávám sama sebe (S02E05)
2006 Endlich Samstag! (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2002 Wie erziehe ich meine Eltern? (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Mama ist unmöglich (TV seriál)
Sprechstunde bei Dr. Frankenstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Motzki (TV seriál)
1992 Die Gespenster von Flatterfels (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Verliebt – verloren (E140)
1989 Johanna (TV seriál)
Mittendrin (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Siebenstein (TV seriál)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Um jeden Preis (E113)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
Mensch, Oma! (TV seriál)
Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
Rentner haben niemals Zeit (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
Maxe Baumann (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nachteinkäufe (E30)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Unbekannte Bürger (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Die Falschmeldung (E16)

Dokumentární

2016 Die Spielzeugmacher aus Sonneberg - immer noch unerreicht (TV film)
2015 Verliebt, verlobt, verloren

Host

TV pořady

1998 Langer Samstag (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky