foto

Rob Hedden

  • nar. 1954
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Líbat nevěstu zakázáno
2007 Frajeři v krabici
Zabij, nebo budeš zabit
2002 Zloději času
2000 Útok vetřelců (TV film)
1999 Anděl strážný (TV film)
1997 Prázdná kolébka (TV film)
1995 Simon & Simon: In Trouble Again (TV film)
Únos (TV film)
Zlatá klec (TV film)
1993 Return of Ironside, The (TV film)
1991 Knight Rider 2000 (TV film)
1989 Pátek třináctého 8

TV seriály

2002 Zóna soumraku (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)

Dokumentární

1985 What Is Brazil? (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Líbat nevěstu zakázáno
2007 Frajeři v krabici
2000 Útok vetřelců (TV film)
1999 Anděl strážný (TV film)
Únos v ráji (TV film)
1997 Únos (TV film)
1995 Zlatá klec (TV film)
1989 Pátek třináctého 8

TV seriály

2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Splynutí (S01E16)
1991 The Commish (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)

Dokumentární

1985 What Is Brazil? (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Frajeři v krabici

Dokumentární

1985 What Is Brazil? (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace