foto

Jane Daly

  • nar. 20.4.1948 (72 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Keeping Hours
2006 Mission: Impossible III
1998 Básník (TV film)
1997 Two Voices (TV film)
1996 Bermudský trojúhelník (TV film)
1994 A pak tam byl jeden (TV film)
1993 Danielle Steel: Hvězda (TV film)
1991 Otec bez závazků (TV film)
1990 Polda na zabití (TV film)
Where's Rodney? (TV film)
Zázračné přistání (TV film)
1983 Murder One, Dancer 0 (TV film)
1981 Amy
1980 The Black Marble
1979 North Dallas Forty
1974 Deathdream
1972 Children Shouldn't Play with Dead Things

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
Follow-Up Day (S02E13)
2019 Zelenáč (TV seriál)
The Bet (S02E03)
Vražedná práva (TV seriál)
We Know Everything (S05E12)
2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Až přijde ten den (S02E13)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Ať plynou časy zlé (S08E22)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Bunny na útěku (S07E12)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 The Singles Table (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Akta X (TV seriál)
Pomsta (S08E10)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Loučení (S04E24)
Ničí dítě (S04E17)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Poslední zastávka (S03E04)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Skutečný McKay (S05E29)
Umlč to (S05E27)
Píseň pro matku (S05E26)
další epizody (4)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Under the Influence (S02E04)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
Příběhy ze života (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Co nejvíc hraček (S03E22)
1988 Dear John (TV seriál)
1987 Beverly Hills Buntz (TV seriál)
Roomies (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky