foto

Risa Hajamizu

  • nar. 28.2.1975 (44 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Wataši ga motenai no wa dó kangaete mo omaera ga warui! Motenai ši, nazo meitemiru
2012 To Love-Ru: Trouble - Darkness
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
Gekidžóban Kidó senši Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
2009 Kanokon: Manacu no daišanikusai
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
2007 Meitantei Conan: Konpeki no Jolly Roger
2006 Kidó senši Gundam SEED C.E. 73 Stargazer
2004 Akane Maniax
Shin angyō onshi

TV seriály

2016 Majoiga (TV seriál)
Čarodějka na koštěti (TV seriál)
2015 Hidan no Aria AA (TV seriál)
Lance N' Masques (TV seriál)
2014 Akuma no Riddle (TV seriál)
Jama no susume: Second Season (TV seriál)
Mekakucity Actors (TV seriál)
Ókami šódžo to kuro ódži (TV seriál)
2013 Pretty Rhythm: Rainbow Live (TV seriál)
Tanken Driland: 1000nen no mahó (TV seriál)
Wataši ga motenai no wa dó kangaete mo omaera ga warui! (TV seriál)
2012 Amagami SS+ (TV seriál)
Danši kókósei no ničidžó (TV seriál)
Hidamari Sketch x Honeycomb (TV seriál)
Pretty Rhythm: Dear My Future (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness (TV seriál)
Zetman (TV seriál)
2011 Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Amagami SS (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
Seikon no Qwaser (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
2009 Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
RideBack (TV seriál)
Sasameki koto (TV seriál)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
Bónen no Xamdó (TV seriál)
Clannad After Story (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Kannagi (TV seriál)
Kanokon (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00: 2nd Season (TV seriál)
Skip Beat! (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
2007 Mokke (TV seriál)
Óedo Rocket (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Kakutó bidžin Wulong: Rebirth (TV seriál)
NHK ni jókoso! (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Princess Princess (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)
2005 Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
Kakutó bidžin Wulong (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Gakuen Alice (TV seriál)
Girls Bravo - first season (TV seriál)
Gokusen (TV seriál)
Hanaukjó Maid tai: La Verite (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
To Heart: Remember My Memories (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Wonderful (TV seriál)
2003 Kaleido Star (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Golden (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 Pita Ten (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace