foto

Kóiči Sakaguči

  • nar. 10.2.1968 (51 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
2009 Higaši no Eden: Air Communication
2006 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
Top o nerae! & Top o nerae 2! Gattai gekidžóban!!
2005 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario
2003 Pokémon 6 - Jirachi co plní přání
2002 Macross Zero
Nurse Witch Komugi-čan Magikarte
2000 Furi Kuri
Gekijōban Aa! Megami-sama!
1999 Pikachu tankentai
1998 Pikachu no nacujasumi
1989 Earthian

TV seriály

2017 Zero kara hadžimeru mahó no šo (TV seriál)
2016 Seisen Cerberus: Rjúkoku no Fatalite (TV seriál)
2015 Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
2014 Captain Earth (TV seriál)
Mahó sensó (TV seriál)
Oreca Battle (TV seriál)
SoniAni: Super Sonico The Animation (TV seriál)
Tokyo Ghoul (TV seriál)
2013 RDG: Red Data Girl (TV seriál)
Zettai Karen Children: The Unlimited – Hjóbu Kjósuke (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster (TV seriál)
Čósoku henkei Gyrozetter (TV seriál)
2011 Hjóge mono (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Usagi Drop (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Elementhunters (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Bónen no Xamdó (TV seriál)
Himicu: The Revelation (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
Kurošicudži (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Macross Frontier (TV seriál)
Saint Beast: Kóin džodžiši tenši tan (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Kilari (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Renkin sankjú Magical? Pokán (TV seriál)
Silk Road šónen Júto (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Glass no kamen (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Area 88 (TV seriál)
Kaikecu Zorori (TV seriál)
Madorakkusu (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Croket! (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Omoikkiri kagaku Adventure: Só Nanda! (TV seriál)
2002 .hack//SIGN (TV seriál)
Ai jori aoši (TV seriál)
Asobot senki gokú (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Daisuki! Bubu Čača (TV seriál)
Grappler Baki: Saidai Tournament Hen (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
Noir (TV seriál)
Tantei šónen Kageman (TV seriál)
2000 Fabre-sensei wa meitantei (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Sci-fi Harry (TV seriál)
1997 Kjúmei senši Nanosaver (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace