foto

Ondřej Provazník

  • nar. 5.2.1978 (42 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Asistentka
Staříci
2006 Dneska ne (studentský film)

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Zapomenutá vražda (S02E05)
Tóny smrti (S02E02)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Krvavá svatba (S01E06)
Milenci a vrazi (S01E04)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 4: Děti (E04)
2006 Letiště (TV seriál)
Mrtvý muž letí (S01E08)
Na cestě (S01E05)
Padák (S01E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2010 Ženy SHR (TV film)
2007 Poustevna, das ist Paradies!

Režijní filmografie

Filmy

2019 Asistentka
Staříci
2006 Dneska ne (studentský film)

Dokumentární

2015 Kamera–Akce–Broumov
Rok jinak (TV seriál)
2012 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po údolí řeky Douro (S14E11)
2010 Ženy SHR (TV film)
2007 Poustevna, das ist Paradies!

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Dokumentární

2007 Poustevna, das ist Paradies!

Producentská filmografie

Dokumentární

2012 Hra o kámen

Host

TV pořady

2020 Ceny české filmové kritiky 2019 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky