foto

George Sperdakos

  • nar. 6.8.1931
    Montreal, Quebec, Kanada
  • zem. 21.7.2000 (68 let)
    Bridgehampton, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Jak přichází láska (TV film)
1998 Blues Brothers 2000
Špinavá práce
1997 Vražda v Bílém domě
Ďáblův advokát
1992 Devlin (TV film)
Vražedné sliby (TV film)
1991 Manželské rošády
Tajemná záře
1990 Sanity Clause (TV film)
1989 Umývání mozků
1988 Koktejl
1983 Cross Country
1980 Jimmy B. & André (TV film)
Vzkříšení
1977 Druhá strana půlnoci
Exo-Man (TV film)
Podivná spravedlnost (TV film)
1976 Journey
Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
1975 My Pleasure Is My Business
1974 Poprava vojína Slovika (TV film)
1969 Číslo jedna
1968 What's So Bad About Feeling Good?
1967 Do Not Fold, Staple, Spindle, or Mutilate
1962 Milovník války
Two and Two Make Six
1959 The Bloody Brood

TV seriály

1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Check It Out (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1977 Lucan (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Případ vysokého IQ (S06E03)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Kouzelné alibi (S05E05)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1973 Collaborators, The (TV seriál)
The Starlost (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
1970 The Psychiatrist (TV seriál)
1969 Adventures in Rainbow Country (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Wojeck (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1962 Scarlett Hill (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Heritage (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace