Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na toaletě v Bílém domě objeví uklízečka mrtvolu mladé ženy. Vyšetřováním je pověřen detektiv Harlan Regis, pomáhat mu má agentka Nina Chance. Společně odjedou do bytu zavražděné ženy. Tady zjistí, že agenti FBI je předešli a odnesli si všechno, co mělo pro vyšetřování nějaký význam. Regisovi se přesto podaří objevit stopu. Najde lístek k vyzvednutí fotografií, na kterých mimo jiné objeví jednoho muže z ochranky prezidentova syna Kylea. Dřív než se stačí pátrání rozjet, šéf ochranky Spikings mu oznámí, že dopadli vraha. Podle jejich tvrzení je jím uklízeč, který se ženě bezvýsledně dvořil a na kritickou dobu nemá alibi. Regis vzápětí zjistí, že je sledován, a podle informací od Niny pochopí, že žena byla jednou z mnoha milenek prezidentova syna. Vyšetřování se pokusí překazit tajná služba, která chce oba detektivy zadržet. Všechny stopy naznačují, že vrahem je buď Kyle, nebo dokonce sám prezident. Regis s pomocí Niny zjistí, že důkazy byly podstrčeny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z typických amerických "krimi" příběhů. Neskutečně mě překvapil Alan Alda a jeho postava, která tam pro mě má největší váhu se vůbec pokaždé na ten film podívat a závěr, který se mi moc líbí. Wesley Snipes není pro mě zrovna "tahoun", ať se jedná o jakýkoliv film, ale sem mi zrovna sedí :) Neurazí a neunudí :) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov, pri ktorom fatálne nechápem úplne nezmyselné nízke hodnotenia. Originálny scenár plný neočakávaných zvratov, dej pútavý a celkom napínavý, príjemní herci, netradične slizký Alda, samozrejme, že réžia a kvalita monológov sú na nižšej úrovni, ale jednoducho je to aj tak pre mňa silný nadpriemer. 80%. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Film poněkud připomíná grishamovky - jen zde není soudní prostředí. Zato oné překombinovanosti a zákulisních praktik ano. Popravdě mi přišel tenhle film moc průhledný na to, abych u něho byl napnutý, a všechny ty kecy o vojácích, obraně, jsou sice v podání USA dnes aktuální, když stále útočí, kde se jim zamane, ale tohle už bylo moc naivní a černobílé. Zvláště nevýrazný prezident, který chce věci řešit dohodou - asi si tvůrci léčí mindrák, že ve skutečnosti tomu tak není. Našlo by se zde i povícero nelogičností a scén nedávajících smysl (např. náhlý obrat šéfa bezpečnosti, který navíc musí vědět, že když něco prozradí, půjdou mu po krku, a přitom se promenáduje u okna). Takže celkově jen průměrný spíše politický thriller, kde nic nepřekvapí a nic nevyčnívá, aby byl film zajímavější a člověk si na něj druhý den vzpomněl. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

V celku průměrný trhiller, který nepřináší nic nového jen je obohacen slušnou zápletkou (vražda v bílém domě) jenže je do toho bohužel zapletena i politika a to mně tak nějak nebralo. Je to okořeněno lehkou akcí. Různé honičky a přestřelky. Je toho sice málo, ale v žádném případě to neškodí. Dominuje tady především thriller a ne akční žánr, takže to není vůbec na škodu ta skromná akce. Hodně velká škoda je zpackaného konce, který je opravdu slabší a na můj vkus příliš "frajerský". Začíná to frajersky a končí to frajersky. Jenže v tom hraje Snipes a on sám o sobě je frajer, takže se to dá zkousnout. A překvapilo mně, že v tom hraje Wesley Snipes, kterého vidím jako bijce. Ať už jako upírobijce, nebo jako borce, jenž se vypořádá s teroristama na palubě letadla (Přepadení ve vzduchu). Tenhle film zcela vybočuje z jeho dřívějších filmů a nutno podotknout, že mu to hodně přospělo. Diana Lane je jako vždy krásná a sexy a její výkon je taky. Nelíbila se mi postava Alana Aldy. Nejspíš jde ale o můj subjektivní názor. Docela dobře ztravené skoro dvě hodiny. Nelituju toho, že jsem je ztrávil zrovna s tímto filmem a to je důležité! ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná krimi s politickým podtextem.Diane Lane i Wesley Snipes jsou příjemní a koukatelní,což je především u Snipese málokdy.Alan Alda jako by zapomněl,jak trpěl za korejské války a nejradši by se pustil do další.Bohužel to co předvádí,není žádná sláva.Pokud jde o režii, tak Little odvel standartní práci, u které se člověk nenudí,ale zase to není nic,s čím by udělal díru do světa.Rutinér prostě zůstal rutinérem,ale příjemným. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama