Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka Robbie rozesílá letáky na podporu záchrany domu básníka Longfellowa. Narazí přitom i na adresu svého přítele Richarda Marsdena, který před pěti týdny zmizel bez rozloučení. Po chvilce váhání mu napíše dopis a pošle ho na bývalou Richardovu adresu. Dopis se ale dostane omylem do rukou mladé dívky Christine, úspěšné dekoratérky, zabývající se nákupem nábytku a uměleckých děl pro bohaté klienty. Dopis se jí velice líbí, proto požádá svého přítele Bennetta, aby ho osobně doručil odesilatelce do Cambridge. Bennett se tam rozjede, ale Robbie si ho splete s exekutorem z Washingtonu a zabouchne mu dveře před nosem. Přesto na Bennetta, který si vyslechl její plamennou řeč na ochranu Longfellowova domu, udělá už na první poslech velice silný dojem. Christine a její bohatá rodina chystá mezitím svatbu. Mladá žena se zároveň připravuje na oslnivou profesionální kariéru a nezdá se být příliš nakloněna Bennettovu přání založit obyčejnou rodinu, kde by nechyběly děti. Bennett se znovu setká s Robbie (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Mám občas ráda oddechovou romantiku. Ale tenhle film mě nebavil. Byl plný neskutečně přeslazených řečí o lásce, ale vlastně o lásce nebyl. Jen o pochopení hlavního hrdiny, že by měl přehodnotit své životní cíle. Nezábavné, zdlouhavé, žádný zvrat, nuda. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie slušné kvality. Přirovnat se dá k Samotáři v Seattle, ostatně scénáře obou těchto filmů vyhotovil stejný člověk -Jeff Arch, jehož scénaristická kariéra po prvním trháku povážlivě ochabla. ()

Reklama

Kity162 

všechny recenze uživatele

Není to až taková komedie. Spíš příjemný romantický film. 3 hvězdy si zaslouží mně sympatická atmosféra (ještě)devadesátek. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama