foto

Jim Fyfe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Full Grown Men
2005 Duane Hopwood
2004 Mise (TV film)
2002 Půlnoční míle
1999 Zabijte ho!
1998 Walking to the Waterline
1997 Opravdová blondýnka
1996 Síla 98
1994 Filmová láska (TV film)
Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1993 Program
Tracey Takes on New York (TV film)
1991 Polibek před smrtí

TV seriály

2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ukradené miliony (S01E22)
Akta X (TV seriál)
Preskoč žraloka (S09E15)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Život vzhůru nohama (S02E09)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Řidičský průkaz (S02E08)
Daddy's Girl (S01E16)
1999 Akta X (TV seriál)
Tři experti (S06E20)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Knight Rider tým (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Something Wilder (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Velké dobrodružství (S05E05)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Virus (S03E19)
1991 Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Life Choice (S01E12)
1988 Tanner '88 (TV seriál)

Dokumentární

1998 The Making of 'The Frighteners'
1990 Země dětem: Výrobky pro zdravou planetu (TV film)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2000 Exhale with Candice Bergen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky