foto

Bruce Harwood

  • nar. 29.4.1963 (56 let)
    North Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poprvé na střední
2016 Every Christmas Has a Story (TV film)
2015 The Unauthorized Beverly Hills, 90210 Story (TV film)
2011 Christmas Comes Home to Canaan (TV film)
2009 Finální hra
2007 Mimzy
2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)
1999 Akta X: Jedináček (video kompilace)
1998 Akta X - Film
Akta X: Identita (video kompilace)
1997 Akta X – Akta 9: Redux (video kompilace)
1996 Akta X: Piper Maru (video kompilace)
1995 Akta X – Akta 5: 82517 (video kompilace)

TV seriály

2018 Life Sentence (TV seriál)
Then and Now (E13)
2017 The Arrangement (TV seriál)
Pilot (S01E01)
iZombie (TV seriál)
Twenty-Sided, Die (S03E09)
2016 Akta X (TV seriál)
Babylon (S10E05)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
Heart and Soul (S02E02)
Trials of the Heart (S02E01)
2014 The Flash (TV seriál)
Going Rogue (S01E04)
When Calls the Heart (TV seriál)
Love Comes First (S01E10)
Perils of the Soloists (S01E08)
Lost and Found (S01E01)
Motiv (TV seriál)
Polibek smrti (S02E12)
Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn and Gus Truck Things Up (S08E07)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Good and the Bad (E07)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Fallen Idols (S05E05)
2004 Smallville (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E15)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
V zajetí ledu (S06E04)
Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
Preskoč žraloka (S09E15)
Prozřetelnost (S09E10)
další epizody (4)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dnes se nic významného nestalo II (S09E02)
Dnes se nic významného nestalo I (S09E01)
Existence (S08E21)
další epizody (6)
2000 Akta X (TV seriál)
Cesta temnoty (S08E07)
Vevnitř (S08E01)
Rekviem (S07E22)
další epizody (5)
1999 Akta X (TV seriál)
Výlet do hor (S06E21)
Tři experti (S06E20)
Jedináček (S06E12)
1998 Akta X (TV seriál)
Země snů II (S06E05)
Trojúhelník (S06E03)
Konec (S05E20)
další epizody (4)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Zvláštní vydání (S03E18)
Akta X (TV seriál)
Neobvyklí podezřelí (S05E03)
Podvod II (S05E02)
Podvod I (S05E01)
další epizody (4)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Zkouška ohněm (S02E09)
Akta X (TV seriál)
Kouřící muž (S04E07)
Mokrý spoj (S03E23)
Apokryfy (S03E16)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Valerie 23 (S01E02)
Akta X (TV seriál)
Nisei (S03E09)
Kancelářská spona (S03E02)
Anasazi (S02E25)
další epizody (4)
1994 Akta X (TV seriál)
Jedním dechem (S02E08)
Krev (S02E03)
E.B.E. (S01E17)
1991 MacGyver (TV seriál)
Vnitřní zrak (S06E21)
Stopy slz (S06E20)
Pustina (S06E13)
1990 MacGyver (TV seriál)
Zeď (S06E05)
1987 MacGyver (TV seriál)
Výbuch (S03E10)

Dokumentární

2011 The Truth Is Out There

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace