foto

Alexandra Gold Jourden

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Divoši
2011 Kung Fu Panda 2
2006 Divočina

TV seriály

2013 Úplně normální (TV seriál)
Stay-At-Home Dad (E13)
The Goldie Rush (E12)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Bryanzilla (E06)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Výlet (S01E04)
2006 Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
Sons & Daughters (TV seriál)
Squirrel Boy (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lokomotivy (S07E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace