foto

Aaron Neil

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Podfukářky
Tolkien
2017 Paddington 2
2016 Příslib
2014 EXODUS: Bohové a králové
Honour
2008 White Girl (TV film)
2005 Mesiáš 4: Božská komedie (TV film)

TV seriály

2019 Home (TV seriál)
Warren (TV seriál)
2016 Class (TV seriál)
Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 2 (S03E02)
2015 Walliams & Friend (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Čarodějův učedník (S09E01)
2014 Quirke (TV seriál)
The Silver Swan (E02)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2010 Pět dní (TV seriál)
Day 102 (S02E05)
Day 37 (S02E04)
Day 8 (S02E03)
další epizody (5)
2007 Party Animals (TV seriál)
Sold (TV seriál)
The Time of Your Life (TV seriál)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
2004 The Grid (TV seriál)
2003 State of Play (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace