foto

Aaron Neil

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Paddington 2
2016 The Promise
2014 EXODUS: Bohové a králové
Honour
2008 White Girl (TV film)
2005 Mesiáš 4: Božská komedie (TV film)

TV seriály

2016 Class (TV seriál)
Tracey Ullman’s Show (TV seriál)
Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 2 (S03E02)
2015 Walliams & Friend (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Čarodějův učedník (S09E01)
2013 Quirke (TV seriál)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2007 Party Animals (TV seriál)
Pět dní (TV seriál)
Sold (TV seriál)
The Time of Your Life (TV seriál)
2004 Grid, The (TV seriál)
2003 State of Play (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace