foto

Aaron Neil

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Podfukářky
Star Wars: Vzestup Skywalkera
Tolkien
2017 Paddington 2
2016 Příslib
2014 EXODUS: Bohové a králové
Honour
2008 White Girl (TV film)
2005 Mesiáš 4: Božská komedie (TV film)

TV seriály

2019 Home (TV seriál)
Warren (TV seriál)
2016 Class (TV seriál)
Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 2 (S03E02)
2015 Walliams & Friend (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Čarodějův učedník (S09E01)
2014 Quirke (TV seriál)
The Silver Swan (E02)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
Snow Maiden (E08)
Khyber (E07)
Polyhedrus (E06)
další epizody (4)
2010 Pět dní (TV seriál)
Day 102 (S02E05)
Day 37 (S02E04)
Day 8 (S02E03)
další epizody (5)
2007 Party Animals (TV seriál)
Sold (TV seriál)
The Time of Your Life (TV seriál)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
2004 The Grid (TV seriál)
2003 State of Play (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky