foto

Jen Ray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wake.
2015 Boned
2014 A Certain Justice
2013 Speak Now
2009 Lost & Found (TV film)

TV seriály

2018 Průměrňákovi (TV seriál)
New Year's Revelations (S09E11)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
The Christmas Miracle (S09E10)
The 200th (S09E09)
Please Don't Feed the Hecks (S09E02)
další epizody (9)
2016 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání VIII (S08E06)
Pirát silnic (S08E05)
Halloween VII: Večer u Heckových (S08E03)
další epizody (8)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Ne tak klidné Vánoce (S07E10)
Návrat domů II: Absolventský sjezd (S07E07)
Košile (S07E03)
další epizody (5)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční mez (S06E09)
Zbavení pout (S06E01)
Procházka (S05E17)
další epizody (5)
2013 Úplně normální (TV seriál)
Dairy Queen (E15)
Průměrňákovi (TV seriál)
Stovka (S05E04)
Valentýn IV (S04E15)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Dvacáté výročí (S04E10)
Halloween III: Řízení (S04E06)
Valentýn III (S03E15)
další epizody (4)
2011 Superagent Oso: Tři zdravé kroky (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční dárek (S03E11)
Stěhování (S03E06)
Velký test (S03E05)
další epizody (9)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Zahraniční student (S02E05)
Signály (S01E23)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Sourozenci (S01E09)
Pouliční párty (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace