foto

Daniela Bobadilla

  • nar. 4.4.1993 (27 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Daniela Bobadilla je herečka známa najmä z televíznej tvorby. Objavila sa vo viacerých seriáloch, napr. v SMALLVILLE alebo SUPERNATURAL. Vo filme MR. TROOP MOM si zahrala dcéru hlavnej postavy. Rolu dcéry dostala aj v comebackovom seriáli Charlieho Sheena – ANGER MANAGEMENT.

Daniela sa narodila 4. apríla 1993 v hlavnom meste Mexika. Už odmalička inklinovala k herectvu, čo sa najviac prejavilo na základnej škole, kde vystupovala v divadelných predstaveniach. Čoskoro ju objavil kanadský agent a tak sa začala kariéra tejto mladej herečky.

Prvá ozajstná rola prišla v spomínanom filme MR. TROOP MOM, kam si ju vybral George Lopez. Film bol úspešný, preto sa Daniela spolu s rodinou presťahovala do Los Angeles, čo jej malo pomôcť v kariére. Tento krok sa ukázal ako správny a priniesol Daniele ďalšie seriálové úlohy. Hrala v 6-tich epizódach seriálu AWAKE a ostro sledovaný ANGER MANAGEMENT jej určite prinesie ešte lepšie príležitosti.

raky5

Herecká filmografie

Filmy

2019 Justice League vs. the Fatal Five
2018 National Signing Day
2017 Odious
Secs & Execs (TV film)
Ve stínu slávy (TV film)
2016 Cizinec ve mně
Face 2 Face
Texas Heart
What Goes Around Comes Around (TV film)
2015 Dokonalé opojení (TV film)
Mámy na nože
2013 Vražedné krásky (TV film)
2012 Tomorrow Maybe
2011 Oliver's Ghost (TV film)
2010 Před očima (TV film)
2009 Táta: matka pluku (TV film)

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Pool Party (S11E04)
2018 Průměrňákovi (TV seriál)
Mommapalooza (S09E13)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Halloween VIII: Orson Murder Mystery (S09E04)
Meet the Parents (S09E03)
Please Don't Feed the Hecks (S09E02)
další epizody (11)
2016 Průměrňákovi (TV seriál)
Kdo to nemluví? (S08E07)
Kuráž (S08E04)
Nestravitelné sousto (S08E02)
další epizody (9)
2014 Noční směna (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E07)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a dcera probačního (S02E53)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie to dělá pro vědu (S02E44)
Charlie a svěřenecký fond (S02E42)
Charlie a past na Seana (S02E41)
další epizody (41)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Outbreak (E03)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie podlehne romantice (S01E10)
Návštěva Charlieho táty (S01E09)
Charlie a negativní hodnocení (S01E08)
další epizody (10)
Procitnutí (TV seriál)
Two Birds (E12)
Say Hello to My Little Friend (E11)
Slack Water (E10)
další epizody (7)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nikdo není svatý (S08E12)
Kdo ví, co je pravda? (S08E11)
2011 Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Plural majesticus (S03E02)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Výměna těl (S05E12)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pochybná sláva (S08E15)