foto

Daniela Bobadilla

  • nar. 4.4.1993 (26 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Daniela Bobadilla je herečka známa najmä z televíznej tvorby. Objavila sa vo viacerých seriáloch, napr. v SMALLVILLE alebo SUPERNATURAL. Vo filme MR. TROOP MOM si zahrala dcéru hlavnej postavy. Rolu dcéry dostala aj v comebackovom seriáli Charlieho Sheena – ANGER MANAGEMENT.

Daniela sa narodila 4. apríla 1993 v hlavnom meste Mexika. Už odmalička inklinovala k herectvu, čo sa najviac prejavilo na základnej škole, kde vystupovala v divadelných predstaveniach. Čoskoro ju objavil kanadský agent a tak sa začala kariéra tejto mladej herečky.

Prvá ozajstná rola prišla v spomínanom filme MR. TROOP MOM, kam si ju vybral George Lopez. Film bol úspešný, preto sa Daniela spolu s rodinou presťahovala do Los Angeles, čo jej malo pomôcť v kariére. Tento krok sa ukázal ako správny a priniesol Daniele ďalšie seriálové úlohy. Hrala v 6-tich epizódach seriálu AWAKE a ostro sledovaný ANGER MANAGEMENT jej určite prinesie ešte lepšie príležitosti.

raky5

Herecká filmografie

Filmy

2019 Justice League vs. the Fatal Five
The Highway Is for Gamblers
2018 National Signing Day
2017 Odious
Secs & Execs (TV film)
Ve stínu slávy (TV film)
2016 Face 2 Face
Texas Heart
The Stranger Inside
What Goes Around Comes Around (TV film)
2015 Dokonalé opojení (TV film)
Mámy na nože
2013 Vražedné krásky (TV film)
2012 Tomorrow Maybe
2011 Oliver's Ghost (TV film)
2010 Před očima (TV film)
2009 Táta: matka pluku (TV film)

TV seriály

2018 Průměrňákovi (TV seriál)
Mommapalooza (S09E13)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Halloween VIII: Orson Murder Mystery (S09E04)
Meet the Parents (S09E03)
Please Don't Feed the Hecks (S09E02)
další epizody (11)
2016 Průměrňákovi (TV seriál)
Kdo to nemluví? (S08E07)
Kuráž (S08E04)
Nestravitelné sousto (S08E02)
další epizody (9)
2014 Noční směna (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E07)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie and His Probation Officer's Daughter (S02E53)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie Does It for Science (S02E44)
Charlie Helps Lacey Stay Rich (S02E42)
Charlie and Sean and the Battle of the Exes (S02E41)
další epizody (41)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Outbreak (E03)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie podlehne romantice (S01E10)
Návštěva Charlieho táty (S01E09)
Charlie a negativní hodnocení (S01E08)
další epizody (10)
Procitnutí (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nikdo není svatý (S08E12)
Kdo ví, co je pravda? (S08E11)
2011 Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Plural majesticus (S03E02)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Swap Meat (S05E12)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pochybná sláva (S08E15)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace