foto

Nicholas Agnew

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Journey's End
2016 Ztracené město Z
2015 Muž, který poznal nekonečno
Pan
2014 Kingsman: Tajná služba
2008 Smutky slečny Austenové (TV film)

TV seriály

2018 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 Viktorie (TV seriál)
Brocket Hall (S01E03)
2014 Černé zrcadlo (TV seriál)
White Christmas (S02E04)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)

Dokumentární

2016 Tajemství šesti manželek (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Seat 25

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Seat 25

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Seat 25

Producentská filmografie

Filmy

2017 Seat 25

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace