foto

Nicholas Agnew

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Old Boys
2017 Na konci cesty
2016 Ztracené město Z
2015 Muž, který poznal nekonečno
Pan
2014 Kingsman: Tajná služba
2008 Smutky slečny Austenové (TV film)

TV seriály

2020 The Singapore Grip (TV seriál)
C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2019 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Fairies of Fryfam (S02E02)
2018 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 Viktorie (TV seriál)
Brocket Hall (S01E03)
2014 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Bílé Vánoce (S02E04)

Dokumentární

2016 Tajemství šesti manželek (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Seat 25

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Seat 25

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Seat 25

Producentská filmografie

Filmy

2017 Seat 25

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky