foto

Welker White

  • nar. 1.9.1964 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Midnight in the Switchgrass
2019 Irčan
Špatné vychování
2018 Write When You Get Work
2013 Vlk z Wall Street
2011 Cedar Rapids
2010 Hezké vstávání
Jíst, meditovat, milovat
2009 Loving Leah (TV film)
Psí rok
2008 Vdaná snoubenka
2007 Moje žena a jiné katastrofy
2004 Zimní slunovrat
2001 Julie Johnson
1998 Bury the Evidence
Neohlížej se
1997 Hledám Amy
1996 Dead Girl
1994 Junior
1992 F-16 zabíjí (TV film)
To je můj život
1990 Mafiáni
Otřes systému
1989 Společnost mrtvých básníků
Společník na dlouhé trati
1988 Divocí koně
Lemon Sky (TV film)

TV seriály

2020 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Triumph over Trauma (S11E01)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zločinné myšlenky (S15E23)
2012 Smash (TV seriál)
Publicity (S01E12)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Desperate (S04E18)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spravedlnost (S03E19)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Zákon a pořádek (TV seriál)
Swept Away - A Very Special Episode (S11E15)
2000 Zákon a pořádek (TV seriál)
Standoff (S11E04)
1999 Zákon a pořádek (TV seriál)
Hate (S09E10)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Těhotenský večírek (S01E10)
1997 Soul Man (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Soupeři (S01E05)
Zákon a pořádek (TV seriál)
Slave (S06E19)
1993 Policie New York (TV seriál)
True Confessions (S01E04)
Prváci (TV seriál)
1991 Zákon a pořádek (TV seriál)
Out of Control (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky