foto

Natalie Lander

  • nar. 28.3.1983 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Phantom Stranger
2018 Optimistic Realist
Suicide Squad: Hell to Pay
2017 Lego Scooby-Doo! Případ pirátského pokladu
2016 Dávná křivda
Superpowerless
2012 Daylight Savings
2011 Buffy the Vampire Slayer: Season 8 Motion Comic
Surrogate Valentine
Winx Club: Bitva o Magix (TV film)
Winx Club: Pomsta Trix (TV film)
2006 Holky v balíku
2004 L.A. D.J.

TV seriály

2020 9-1-1: Lone Star (TV seriál)
Studs (S01E05)
2017 Marvel: Spider-Man (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 2/4 (S06E07)
Konspirační teorie 1/4 (S06E06)
Průměrňákovi (TV seriál)
The 200th (S09E09)
2016 Justice League Action (TV seriál)
Lopez (TV seriál)
2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
Zlatovláska a medvídek (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání VII (S07E08)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Halloween V: Rande (S06E05)
Cena (S05E14)
2013 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční stromek (S05E09)
Maturitní ples (S04E22)
Nevěsta pro milionáře (S04E19)
další epizody (4)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Halloween III: Řízení (S04E06)
Králíčková terapie (S04E04)
Výchovná poradkyně (S03E21)
další epizody (4)
2011 Aim High (TV seriál)
Winx Club (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Velký test (S03E05)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2002 She Spies (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 The Prostitunes - Hey Psycho! (Do U Recycle?) (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)
2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky