foto

Howard Deutch

  • nar. 14.9.1950 (70 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Howard Deutch vystudoval George W. Hewlett High School a poté navštěvoval státní univerzitu v Ohaiu. Svou kariéru zahájil v reklamním oddělení United Artists Records, kde byl jeho otec (Murray Deutch) prezidentem společnosti.

Deutch režíroval hudební videa pro umělce, jako je Billy Idol ("Flesh for Fantasy") a Billy Joel ("Keeping the Faith"). Během nátačení filmu BÁJEČNÁ CHVÍLE se seznámil se svou manželkou (Lea Thompson), kterou poté obsadil také do filmu ČLÁNEK 99.

V roce 1991 získal Deutch cenu ACE za režii série PŘÍBĚHŮ ZE ZÁHROBÍ a v roce 2003 byl nominován na cenu DGA za režijní úspěch v životopisném filmu JACKIE GLEASON.

Stanislav "Standey" Judas

Režijní filmografie

Filmy

2008 Kamarádova holka
2004 Můj soused zabiják 2
2002 Electric
Jackie Gleason (TV film)
2000 Family Affair
Náhradníci
1998 Správná dvojka II
1995 Dej si pohov, kámoši 2
1994 Kšefty s tátou
1992 Článek 99
1988 Báječná dovolená
1987 Báječná chvíle
1986 Kráska v růžovém

TV seriály

2020 Malý Sheldon (TV seriál)
Smůla, křížek a štěrk u krajnice (S03E14)
2019 Stíny spravedlnosti (TV seriál)
Na obranu Madeline Scottové - 2. část (E13)
Hra hanby (E04)
Pod tíhou pravdy (E02)
Empire (TV seriál)
You Broke Love (S06E03)
2018 Malý Sheldon (TV seriál)
Smrtící asteroidy, Oklahoma a zježené vlasy (S01E16)
Bramborový salát, násada a tátova whiskey (S01E14)
Kýchnutí, trest a Sissy Spacek (S01E13)
další epizody (4)
Empire (TV seriál)
Bloody Noses and Crack'd Crowns (S04E17)
2017 Drápy (TV seriál)
Šílenství (S01E05)
Pohřeb (S01E02)
Malý Sheldon (TV seriál)
Mys Canaveral, Shrodingerova kočka a vlasy Cyndi Lauper (S01E08)
Outcast (TV seriál)
This Is How It Starts (S02E09)
Not My Job to Judge (S02E03)
Empire (TV seriál)
The Fool (S04E05)
Civil Hands Unclean (S03E15)
2016 Outcast (TV seriál)
Close to Home (S01E09)
All Alone Now (S01E03)
(I Remember) When She Loved Me (S01E02)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Flash Squad (S02E17)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty-Four (S02E12)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Fire Code (S01E04)
Agresivní virus (TV seriál)
Zrozený (S02E07)
Identita (S02E06)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirteen (S01E13)
2014 Život je boj (TV seriál)
Doctor Death (S02E06)
The Revolving Door Admit (S02E05)
American Horror Story (TV seriál)
Do černého (S04E06)
Edward Mordrake, část druhá (S04E04)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zemřít pro lásku (S07E09)
Marná snaha (S07E05)
Našla jsem tě (S07E02)
2013 Život je boj (TV seriál)
The Concert (S01E06)
Make Someone Happy (S01E03)
If You're Going to San Francisco (S01E02)
American Horror Story (TV seriál)
Hlava (S03E09)
Skladiště 13 (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S04E18)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Ty to necítíš? (S06E06)
Nejsi k ničemu (S06E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Command+P (S09E11)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
Jane by Design (TV seriál)
The Getaway (E09)
Drsná Harry (TV seriál)
Třídní boj (S02E20)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Bridget mi zabila syna (E17)
Skladiště 13 (TV seriál)
Naši blízcí (S04E09)
2011 Změna je život (TV seriál)
Teacher Schooled (S02E12)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Primát (S03E09)
Velká láska (TV seriál)
Rozvod (S05E06)
2002 Watching Ellie (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Dead Right (S02E01)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Only Sin Deep (S01E04)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

1998 Intimate Portrait: Lea Thompson (TV film)

Host

TV pořady

2008 Celebrity Family Feud (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce