foto

Dafne Fernández

  • nar. 31.3.1985 (34 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Perfectos desconocidos
2013 Real Playing Game
Solo para dos
Viral
2011 Mezi vlky
2009 Malamuerte
2002 La caja 507
2001 Hombres felices
Luna hraje o život
2000 Druhá strana
1999 Goya en Burdeos
Mezi nohama
1997 Ptáček
Resultado final
1996 Malena es un nombre de tango

TV seriály

2017 Dorien (TV seriál)
2010 Tierra de lobos (TV seriál)
2008 U.C.O. (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky