foto

Carl Alacchi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Woman In Car
2018 Appiness
2017 Sometimes the Good Kill (TV film)
2013 Roche papier ciseaux
2011 Hidden 3D
La sacrée
2009 Náklad do Afriky
Zrádný prsten (TV film)
2005 Blízké nebezpečí (TV film)
2004 Den poté
Poslední kasino (TV film)
Terminál
2002 Erotománie (TV film)
Matthew Blackheart: Monster Smasher (TV film)
Pod ochranou státu
Portrét zločince
2000 Two Thousand and None
Život hvězdy
1999 Nejmladší kmotr (TV film)
Nájemní vrazi (TV film)
Taken
1998 Domácí tým
Fatal Affair
Foreign Ghosts
Out of Control
1997 Krvavý stín
Platinum (TV film)
Top Secret
Vrah nebo oběť
1996 Cosmos
Mrtvý bod
Pohyblivý terč
Sci-fízl
1994 Zabijáci
1993 Úctyhodná žena II (TV film)
1991 Pianist, The
Pojídač hadů 2: Msta
Scanners II
1990 Madonna: A Case of Blood Ambition
1988 Hřbitovní proměna 2

TV seriály

2017 L'Imposteur (TV seriál)
La Fin du monde (S02E10)
Les Vieux Chums (S02E08)
Piégé (S02E04)
další epizody (4)
2016 L'Imposteur (TV seriál)
Trahison (S01E10)
Comme frère et soeur (S01E09)
Miracle (S01E03)
2014 La théorie du K.O. (TV seriál)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
One Is Silver and the Other Pagan (S03E07)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
Mauvais Karma (TV seriál)
2006 Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Préretraite (S03E02)
2005 Vice Caché (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)
2003 Kdo s koho (TV seriál)
Les aventures tumultueuses de Jack Carter (TV seriál)
2001 Dice (TV seriál)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 Back to Sherwood (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Omerta II (TV seriál)
1996 Omerta (TV seriál)
1993 Blanche (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky