foto

Rufus Wright

  • nar. 1975
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Together
2017 War Machine
2016 Arcadia
Assassin’s Creed
Maigret klade past (TV film)
2015 45 let
Narcopolis
2014 S tváří anděla
2013 Lucan (TV film)
The Audience (divadelní záznam)
2010 Swinging with the Finkels
Zvláštní vztahy (TV film)
2008 Quantum of Solace
2007 Fanny Hillová (TV film)
2005 The Quatermass Experiment (TV film)
2002 Břemeno minulosti (TV film)
2001 Spy Game
2000 Bomber (TV film)

TV seriály

2017 Cizinka (TV seriál)
Kapitulace (S03E02)
2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
2014 Miranda (TV seriál)
Říkám ano, ale komu? (S04E01)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Step Nine (S02E01)
Foylova válka (TV seriál)
The Cage (S08E02)
2011 North by Northamptonshire (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
White Van Man (TV seriál)
Miranda (TV seriál)
Smuteční řeč (S02E02)
2009 Je to soda (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2006 Komparz (TV seriál)
Sir Ian McKellen (S02E05)
2003 New Tricks (TV seriál)
P.O.W. (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Boyz Unlimited (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2019 8 Days: To the Moon and Back (TV film)
2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace