foto

Debrah Farentino

  • nar. 30.9.1959 (59 let)
    Lucas Valley, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Debrah Farentino se narodila 30. Září 1959 v Lucas Valley v Kalifornii. Navštěvovala Miller Creek Junior High School a Terra Linda High School v San Rafaelu v Kalifornii. Poté studovala na UCLA (University of California, Los Angeles). Po škole byla modelkou pro modelingovou angeturu Ford. Vdala se celkem čtyřikrát, ale příjmení Farentino si nechala po svém druhém manželovi Jamesi Farentinovi.

Farentino začala s herectvím v roce 1982, kdy se objevila v televizním seriálu CAPITOL, herecká kariéra byla rozjetá a tak se Debrah objevila v mnoha filmech a televizních pořadech, například HOOPERMAN (1987-1989) a SON OF THE PINK PANTHER (1993). Poté se objevila také v několika sérialech, NYPD BLUE (1994), JAG (2002), a CSI: MIAMI (2003). Její nejslavnější role byla jako Devon Adair v Sci-Fi seriálu EARTH 2. Ale u nás je nejznámější svojí rolí Beverly Barlowe ve sci-fi seriálu HEUREKA – MĚSTO DIVŮ.

Debrah Farentino byla vybrána magazínem People jako jedna z 50 nejkrásnějších lidí na světě.

Vladimír "Illuminare" Bago

Herecká filmografie

Filmy

2001 Tři slepé myšky (TV film)
1999 Bouře století (TV film)
1997 Sisters and Other Strangers (TV film)
1996 A Mother's Instinct (TV film)
Wiseguy (TV film)
1994 Pach smrti (TV film)
Polibky a objetí (TV film)
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 Sherlock Holmes Returns (TV film)
Syn Růžového Pantera
V moci posedlosti
1992 Back to the Streets of San Francisco (TV film)
1991 Boj o Jenny (TV film)
Bugsy
1990 Equal Justice (TV film)
Mortal Sins
1989 The Revenge of Al Capone (TV film)
1988 Předurčena k vraždě (TV film)
Smrtící přízrak

TV seriály

2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Takový normální den (S05E13)
Vynucené ukončení (S05E03)
Ve skutečnosti (S05E02)
další epizody (4)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Sbohem, brácho (S01E18)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Mezi námi děvčaty (S04E15)
V oblacích (S04E14)
Repríza (S04E12)
2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Uvidíme se včera (S04E09)
Akta Ex (S04E08)
Na beton (S04E07)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc v Global Dynamics (S02E13)
Není všechno zlato co se třpytí (S02E12)
Nevídaná podívaná (S02E09)
další epizody (6)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Jednou za život (S01E12)
Pravidla cvokárny (S01E11)
Nachový opar (S01E10)
další epizody (9)
2005 Wildfire (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Cena útěchy (S01E23)
2002 JAG (TV seriál)
Zabiják (S08E10)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
1998 The Secret Lives of Men (TV seriál)
1997 Total Security (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Země 2 (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace