foto

Tom Petty

  • nar. 20.10.1950
    Gainesville, Florida, USA
  • zem. 2.10.2017 (66 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 The Postman - Posel budoucnosti
1987 Láska nebeská

TV seriály

2002 Simpsonovi (TV seriál)
Homerova rock'n'rollová brnkačka (S14E02)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)

Dokumentární

2018 Echo In the Canyon
Elvis Presley: Věčné hledání
2017 The Defiant Ones (TV seriál)
2016 Jak se kalila hudba (TV seriál)
2013 Sound City
2012 Mr Blue Sky: The Story of Jeff Lynne & ELO
2011 George Harrison: Living in the Material World
2007 Tom Petty and the Heartbreakers: Running Down a Dream
True History of the Traveling Wilburys, The
2005 All We Are Saying (TV film)
2002 Doors: Soundstage Performances, The (koncert)
Tom Petty and the Heartbreakers: Live at the Olympic - The Last DJ and More (koncert)
1999 Tom Petty and the Heartbreakers: High Grass Dogs, Live from the Fillmore

TV pořady

2013 Rokenrolová síň slávy 2013 (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Hudební videoklipy

1995 Tom Petty and the Heartbreakers: Playback (hudební videoklip)
1991 The Traveling Wilburys: Wilbury Twist (hudební videoklip)
Tom Petty And The Heartbreakers - Into The Great Wide Open (hudební videoklip)
1990 The Traveling Wilburys: Inside Out (hudební videoklip)
The Traveling Wilburys: She's My Baby (hudební videoklip)
1989 The Traveling Wilburys: End of the Line (hudební videoklip)
1988 The Traveling Wilburys: Handle with Care (hudební videoklip)
1985 Tom Petty And The Heartbreakers - Don't Come Around Here No More (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

1991 The Traveling Wilburys: Wilbury Twist (hudební videoklip)
1990 The Traveling Wilburys: Inside Out (hudební videoklip)
The Traveling Wilburys: She's My Baby (hudební videoklip)
1989 The Traveling Wilburys: End of the Line (hudební videoklip)
1988 The Traveling Wilburys: Handle with Care (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace