foto

Amy Matysio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 SuperGrid
2017 Another WolfCop
2016 Undercover Grandpa
2014 WolfCop
2013 Ferocious
Lawrence & Holloman
Stranded
2012 Chained
Shape of Rex, The
Space Milkshake
Vampire Dog
2010 Lullaby
2009 Dolanův cadillac
2008 Angličan (TV film)
Mulligans
Opravdový život
Ten puberťák je pes!
2006 Android: Apokalypsa (TV film)
2005 Miluji tě k sežrání
2004 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tati (TV film)
2003 Amnésie
Risen, The (TV film)
2001 Nevyřčené tajemství

TV seriály

2019 Tokens (TV seriál)
2017 Save Me (TV seriál)
Dark Matter (TV seriál)
One Last Card to Play (S03E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochovi sousedé (S10E13)
2015 Rookie Blue (TV seriál)
Násilník (S06E01)
2014 Space Riders: Division Earth (TV seriál)
2011 Single White Spenny (TV seriál)
2007 Sabbatical (TV seriál)
2006 Prairie Giant: The Tommy Douglas Story (TV seriál)
2004 Corner Gas (TV seriál)
Renegadepress.com (TV seriál)
2003 Moccasin Flats (TV seriál)
2001 MythQuest (TV seriál)
1997 Incredible Story Studio (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace