Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Falko 

všechny recenze uživatele

Naozaj som necakal, ze sa na tejto blaznivej komedii tak dobre pobavim. Trosku mi pripomenula podobnu komediu NIECO NA TEJ MARY JE (1998), v ktorej taktiez vsetci boli sialene zamilovani do Mary v podani Cameron Diaz. V roku 2005, ked som tuto komediu videl prvykrat v kine sa mi pacila omnoho viac, ako po terajsej reprize, ale stale som sa celkom fajn pobavil, takze na zlepsenie nalady je to celkom fajn film. Najkomickejsie mi prislo spievanie pesnicky tucneho Ryana Reynoldsa "I Swear" od skupiny All 4 One, to sa snad tvorcom vydarilo najviac, alebo neustale hadky surodencov. Mimochodom, kto by to povedal, ze je to ten Ryan Reynolds, ktory si v tom istom roku 2005 zahral i v horore nebezpecneho otca rodiny 3:15 ZOMRIES alebo rok predtym v akcnom fantasy thrilleri s Wesley Snipesom BLADE: TRINITY. V roku 2009 si zahral aj v sci-fi filme X-MEN ORIGINS: WOLVERINE. Reziser Roger Kumble natocil napriklad: VELMI NEBEZPECNE ZNAMOSTI (1999), VELMI NEBEZPECNE ZNAMOSTI 2 (2000), PROSTE SEXY (2002) s Cameron Diaz alebo COLLEGE ROAD TRIP (2008) s Martinom Lawrenceom... 15.08.2010 _________ Ryan Reynolds - (Chris Brander) +++ Amy Smart - (Jamie Palamino) +++ Anna Faris - (Samantha James) +++ Chris Klein - (Dusty Dinkleman) +++ Chris Marquette - (Mike Brander) +++ Fred Ewanuick - (Clark) +++ Hudba: Jeff Cardoni +++ (Videl v kine 06.12.2006) +++ ()

Luff 

všechny recenze uživatele

Taková klasická americká "romanťárna". Musím ale napsat jak výborný byl herecký výkon Anny Faris. Žeru tu herečku, už když jsem ji poprvé viděla ve scary movie. Tady ovšem upoutá veškerou pozornost. Hned od první scény s ní, jsem čekala kdy se dále ukáže, a to už přes celý film. Příběh těch dvou nebyl ani tak zajímavý, ale celé to dohromady vám něco dá. Takže celkový průměr. + báječné škádlení mezi bratry, které opravdu pobaví :-) ()

Reklama

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný jednoduchý film, obtloustlý looser, který celou střední miluje svou spolužačku, ale při pomaturitním večírku je cílem žertu na jehož popud se zapřísáhne, že to všem jednou ukáže. Povede se, po deseti letech je úspěšným bussinesmanem a shodou náhod se dostane do svého rodného městečka s hysterickou, hloupou a rádoby hudební hvězdičkou po boku a potké svou velkou lásku. Film dostane najednou uplně jiné obrátky v podobě rivala a jiných situací. ()

marshall 

všechny recenze uživatele

Když nebudu do objektivního hodnocení zahrnovat subjektivní pocity a dojmy stran herců, neboť hlavní hrdina Ryan Reynolds mi společně s potrhlou Annou Faris doopravdy pije krev(je mi totiž velkou neznámou, jak může herec postavit celou svou kariéru na šaškování a ztrapňováním sebe sama před kamerou), tak musím nutně dojít k závěru, že mě podobné filmy už zkrátka netáhnou, a že mě to už jednoduše nebaví. Spíše podprůměrná záležitost s otřepanými gagy a výstupy, nic nového pod sluncem... ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Hľadá sa ideálny muž / Just friends - Skvelá romantická komédia, ktorá hlavne pobaví trapasmi dejúcimi sa Chrisovi a Samantha v podaní Anny Faris je proste šialene smiešna. Na tomto filme som sa smial tak ako už dlho nie a najvtipnejšia scéna bola asi keď som zbadal Samanthu s obkladom na hlave, sediacu v tureckom sede vedľa postele so zubnu pastou v ruke a všade po tvári a ksychtiacu sa ako sfetovaná. Vtipných scénok bolo nemálo a hlavne boli kvalitne odohrané takže som sa zasmial naozaj od srdca a popri tom tam bol aj celkom pekný príbeh lásky trvajúcej už veľmi dlho. Jednoducho 5 hviezdičiek už len za tie nezabudnuteľné momenty so šibnutou Samanthou ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Během natáčení Reynolds vyšel mezi lidi ve svém „tlustém“ oděvu. Když se ho fanousci zeptali, zda je na place Ryan Reynolds, pověděl jim, že ano a poslal je za ním. (imro)
  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „I Swear“ od All 4 One. Ve 3. minutě hraje „Hip Hop Hooray“ od Naughty By Nature. (Duoscop)

Reklama

Reklama