foto

Sergej Martinson

  • nar. 6.1.1899
    Petrohrad, Ruské impérium
  • zem. 2.9.1984 (85 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 I život, i slzy, i láska
1981 Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Pes baskervillský (TV film)
1978 Jaroslavna: Královna Francie
Novyje priključenia kapitana Vrungeľja
1977 Ozbrojen a velmi nebezpečný
1974 Velká atrakce
1973 Maugli
Města a roky
1972 Ruslan a Ludmila
1970 V triděvjatom carstve...
1969 Maugli. Posledňaja ochota Akely
Čas sťastných objevů
1968 Kalif-Aist (TV film)
1967 Maugli. Raksha
1966 Pohádka o caru Saltánovi
Ďaďuškin son
1965 Inyje nynče vremena
Jeden navíc
Pastushka i trubochist
1964 Cyklistou proti své vůli
Pohádka o ztraceném čase
Skazka o Malčiše-Kibalčiše
Ďjujmovočka
1963 Dikije lebedi
1962 Veselé historky
1961 Ključ
Lisa, bobjor i drugije
Nachové plachty
Večera na chutore bliz Dikaňki
Volnyj větěr
1960 Nepjuščij vorobej
Čelovečka narisoval ja
1959 V našem gorode
Černomoročka
1958 Idiot
Koškin dom
Peťa i Krasnaja šapočka
1957 Sněhová královna
1956 Bezumnyj deň
Ilja Muromec
Milion v měšci
1955 Začarovaný chlapec
1953 Koráby útočí
1952 Sadko
1951 Prževalskij
1948 Feďa Zajcev
1947 Tajemství vyzvědače
1945 Propavšaja gramota
1944 Silva
Svadba
1943 My s Urala
Novyje pochoždenia Švejka
1942 Bojevoj kinosbornik 11
1941 Bojevoj kinosbornik 7
Profesor se zlobí
Čaroděj Kara - Mor
1939 Semja Oppengejm
Zlatý klíček
1938 Druzja iz tabora
1935 Gibel sensacii
1934 Marionětki
Vosstanije rybakov
1933 Dezertér
1927 Братишка
1924 Pochožděnija Okťabriny

TV seriály

2006 Vospominanija o Šerloke Cholmse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace