foto

Tad Horino

  • nar. 14.8.1921
  • zem. 3.10.2002 (81 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Kung prásk: Smrtonosná smrt
2001 Mulholland Drive
2000 Ve spárech yakuzy
1999 At Face Value
Mulholland Dr. (TV film)
1998 Joint Venture
1993 Bláznivé dědictví
Day My Parents Ran Away, The (TV film)
Želví nindžové III
1991 Neskutečná cesta Billa a Teda
Vzhůru ke dnu!
1990 Navštivte ráj
1989 Homer a Eddie
1988 Night Train to Kathmandu, The (TV film)
Remote Control
1987 Warm Hearts, Cold Feet (TV film)
1986 Eliminátoři
Kung Fu (TV film)
1985 Rudá Sonja
1984 Gone Are the Dayes (TV film)
Outlaws, The (TV film)
Pánská jízda
1983 Sedm neohrožených
1980 Galaxina
Hito Hata: Raise the Banner
Oh, God! Book II
1979 Peklo v Pacifiku
1978 Jdi, řekni Spartským
1977 Panic in Echo Park (TV film)
The Kentucky Fried Movie
1975 Blue Knight, The (TV film)
1974 Letiště 1975
1966 Dimension 5

TV seriály

1991 Columbo (TV seriál)
Columbo a vražda rockové hvězdy (S10E03)
1989 Island Son (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Parťák (S02E14)
1984 Night Court (TV seriál)
The Master (TV seriál)
1982 Marco Polo (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Konzultant (S03E17)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Dozorčí dne (S03E03)
1972 Anna and the King (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace