foto

Ruairí O'Brien

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Lady Chatterley's Lover (TV film)
2014 Cutting Grass
2011 Two Hearts
2010 Noreen
On Expenses (TV film)
2009 Corduroy
Pět minut v nebi
2008 Freakdog
2007 Teeth
2004 Capital Letters
2003 Close
The Making of a Prodigy

TV seriály

2017 The A Word (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Get Away (S02E02)
Naming Day (S02E01)
2016 In Plain Sight (TV seriál)
The A Word (TV seriál)
Lost (S01E06)
Therapy (S01E03)
Home School (S01E02)
další epizody (4)
Humans (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Tři mušketýři (TV seriál)
Death of a Hero (S03E06)
The Queen's Diamonds (S03E04)
The Hunger (S03E02)
další epizody (4)
2014 Quirke (TV seriál)
Elegy for April (E03)
The Fall (TV seriál)
Osvětliž mysli temnotu (S02E06)
V davu bitvy vražedné (S02E05)
Mysl jest mu příbytkem (S02E04)
další epizody (6)
Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Life of Crime (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Bezedná propast (S01E05)
Má smělá píseň (S01E04)
Vilnost a víno (S01E03)
další epizody (5)
2012 Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
Moone Boy (TV seriál)
The Bell-End of an Era (S01E06)
Godfellas (S01E05)
Dark Side of the Moone (S01E04)
další epizody (6)
2011 Injustice (TV seriál)
2009 Father & Son (TV seriál)
2007 The Running Mate (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)

Dokumentární

2016 Hostage to the Devil

Režijní filmografie

Filmy

2014 Cutting Grass
2007 Teeth

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Cutting Grass
2007 Teeth

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace