foto

Kanae Oki

  • nar. 20.7.1984 (34 let)
    Kōchi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prison School: Mad Wax
2014 Eiga Happiness Charge Precure! Ningjó no kuni no Ballerina
Eiga Precure All Stars New Stage 3: Eien no tomodači
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
Takanaši Rikka kai: Gekidžóban Čúnibjó demo koi ga šitai!
2012 Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
2011 Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
2010 Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
Loups=Garous
2009 Eiga Precure All Stars DX: Minna tomodači – Kiseki no zen'in daišúgó!
Fresh Precure! Omoča no kuni wa himicu ga ippai!?
Yutori-chan

TV seriály

2016 Kókaku no Pandora: Ghost Urn (TV seriál)
Kótecudžó no kabaneri (TV seriál)
Seisen Cerberus: Rjúkoku no Fatalite (TV seriál)
2015 Prison School (TV seriál)
2014 Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Noragami (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
SoniAni: Super Sonico The Animation (TV seriál)
Soul Eater Not! (TV seriál)
2013 Čúnibjó demo koi ga šitai! Ren (TV seriál)
2012 Arcana Famiglia: La Storia della Arcana Famiglia (TV seriál)
Medaka Box (TV seriál)
Medaka Box: Abnormal (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: Zero G (TV seriál)
Čúnibjó demo koi ga šitai! (TV seriál)
2011 Digimon Xros Wars: Toki o kakeru šónen Hunter-tači (TV seriál)
Sengoku otome: Momoiro Paradox (TV seriál)
2010 Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Durarara!! (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Aoi hana (TV seriál)
Fresh Precure! (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Kimi ni todoke (TV seriál)
Maria-sama ga miteru 4th season (TV seriál)
White Album (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Džigoku šódžo: Micuganae (TV seriál)
RD: Sennó čósašicu (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
2007 Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace