foto

Jim Storm

  • nar. 12.8.1943 (75 let)
    Highland Park, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 4/20 Massacre
2017 The Monster Project
2016 The Veil
2015 Benjamin Troubles
2014 Falcon Song
The American Gandhi
Vrah mého manžela (TV film)
2013 Krvavé zúčtování
Spanners
2011 Dispatch
2009 Sex Drugs Guns
2008 Chain Link
2007 Dark Mirror
Požírač kostí (TV film)
2001 Hadí stisk
Ohnivá past
1983 Beze stopy
1980 Poznání na Planetě opic (TV film) - a.z.
1977 Dog and Cat (TV film)
Killer on Board (TV film)
Mravenci (TV film)
1976 Blue Sunshine
1975 Masakr v Kansas City (TV film)
Trilogy of Terror (TV film)
1974 Healers, The (TV film)
Murder in the First Person Singular (TV film)
Vlčí vytí (TV film)
1973 Invasion of Carol Enders, The (TV film)
1971 Night of Dark Shadows

TV seriály

2006 Hrdinové (TV seriál)
2005 Freddie (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1980 Texas (TV seriál)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)

Dokumentární

1991 Dark Shadows: Behind the Scenes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace