foto

Paul King

  • nar. 21.1.1918
    Salt Lake City, Utah, USA
  • zem. 21.3.2002 (84 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Boj na řece
1979 Meteor
1978 Rodinný lékař
1977 Billy Jack Goes to Washington
1976 Rtěnka
1974 Nevěsta pro Zandyho
Skleněné peklo
1973 Coffy
Westworld
1970 MASH
1969 Some Kind of a Nut
1968 Sweet November
Tvoje, moje a naše
1966 Made in Paris
1965 Do Not Disturb
Drahá Brigitto
1964 Kisses for My President
1963 Three Stooges Go Around the World in a Daze, The
1962 Něžná je noc
1961 Flower Drum Song
Twenty Plus Two
1959 This Earth Is Mine
1955 Krvavá cesta
1952 April in Paris
Big Jim McLain
Something to Live For
1951 Američan v Paříži
1945 God Is My Co-Pilot
1944 Dragon Seed
1943 The Desert Song
1938 Začalo to v Šanghaji

TV seriály

1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 The Delphi Bureau (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 TV Reader's Digest (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Passport to Danger (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace