foto

DJ Khaled

  • nar. 26.11.1975 (44 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mizerové navždy
2019 Špióni v převleku
2017 Ladíme 3
2016 The Keys of Christmas
2002 Shottas - Jamajský gang

TV seriály

2017 Survivor's Remorse (TV seriál)
Answers And Questions (S04E10)
Family Ties (S04E09)

Dokumentární

2019 Savage X Fenty Show
2018 The American Meme
2017 Chris Brown: Welcome to My Life
2006 Rampage

Hudební videoklipy

2019 DJ Khaled Feat. Chris Brown, Lil Wayne, Big Sean: Jealous (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Buju Banton, Sizzla, Mavado, 070 Shake - Holy Mountain (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Cardi B, 21 Savage - Wish Wish (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Meek Mill, J Balvin, Lil Baby, Jeremih - You Stay (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Meek Mill, Lil Baby - Weather the Storm (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Nipsey Hussle, John Legend - Higher (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. SZA - Just Us (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Travis Scott, Post Malone - Celebrate (hudební videoklip)
K2 feat. DJ Khaled, Snoop Dogg, Rick Ross, Kevinho, Ronaldinho - One Love (hudební videoklip)
2018 DJ Khaled ft. Demi Lovato - I Believe (hudební videoklip)
Jennifer Lopez feat. DJ Khaled, Cardi B - Dinero (hudební videoklip)
2017 DJ Khaled feat. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne - I'm the One (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Nas, Travis Scott - It's Secured (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Rihanna, Bryson Tiller - Wild Thoughts (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Travis Scott, Rick Ross, Big Sean - On Everything (hudební videoklip)
Toby Randall feat. DJ Khaled - Landslide (hudební videoklip)
2016 DJ Khaled feat. Nicki Minaj, Chris Brown, August Alsina, Jeremih, Future, Rick Ross - Do You Mind (hudební videoklip)
The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)
2013 Busta Rhymes feat. Nicki Minaj - #Twerk It (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Nicki Minaj, Future, Rick Ross - I Wanna Be With You (hudební videoklip)
Meek Mill feat. Nicki Minaj, French Montana & Fabolous - I B On Dat (hudební videoklip)
Rich Gang - Tapout (hudební videoklip)
2012 DJ Khaled feat, Chris Brown, Rick Ross, Nicki Minaj, Lil Wayne - Take It to the Head (hudební videoklip)
2011 Birdman feat. Lil Wayne - Fire Flame (Remix) (hudební videoklip)
2010 DJ Khaled feat. T-Pain, Rick Ross, Busta Rhymes, Diddy, Nicki Minaj, Fabolous, Jadakiss, Fat Joe & Swizz Beatz - All I Do Is Win (Remix) (hudební videoklip)
2009 Fat Joe feat. Lil Wayne - Make It Rain (hudební videoklip)
Fat Joe feat. R. Kelly, T.I., Lil Wayne, Baby, Rick Ross & Ace Mac - Make It Rain (Remix) (hudební videoklip)
2008 DJ Khaled feat. Kanye West & T-Pain - Go Hard (hudební videoklip)
Flo Rida feat. Timbaland - Elevator (hudební videoklip)
2007 DJ Khaled feat. T-Pain, Trick Daddy, Rick Ross & Plies - I'm So Hood (hudební videoklip)
2006 DJ Khaled feat. Kanye West, Consequence & John Legend - Grammy Family (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Grammy Awards 2020 (TV pořad)
2019 DJ Khaled: Král spoluprací (TV pořad)
Kids’ Choice Awards 2019 (TV pořad) - mod.
Udílení hudebních cen MTV 2019 (TV pořad)
Untold Stories of Hip Hop (TV pořad)
2018 2018 Billboard Music Awards (TV pořad)
2018 MTV Video Music Awards (TV pořad)
Grammy Awards 2018 (TV pořad)
2017 2017 American Music Awards (TV pořad)
2017 MTV Video Music Awards (TV pořad)
MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
2016 Chelsea (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
The Nightly Show with Larry Wilmore (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2012 Larry King Now (TV pořad)
2011 Kruťárny (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2009 Dr. Oz Show, The (TV pořad)
2006 Amerika má talent (TV pořad)
Rachael Ray (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1979 SportsCenter (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2018 DJ Khaled ft. Demi Lovato - I Believe (hudební videoklip)
Jennifer Lopez feat. DJ Khaled, Cardi B - Dinero (hudební videoklip)
2017 DJ Khaled feat. Rihanna, Bryson Tiller - Wild Thoughts (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky