foto

Sean Patrick Murphy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hráčské doupě
2016 Car Dogs
2012 California Winter
2011 All Kids Count
2009 Avatar
2005 Děkujeme, že kouříte
2002 In My Life
2001 All You Need
Rennie's Landing
Suspended Animation
2000 Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka

TV seriály

2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Samaritán (S08E06)
2014 Tým Škorpion (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cti otce svého (S11E24)
2013 Poop Notice (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vraždy podle knihy (S02E15)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
The War at Home (S02E14)
Bartlet's Third State of the Union (S02E13)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
In This White House (S02E04)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Poop Notice (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Poop Notice (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Poop Notice (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Project Greenlight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace