foto

Debora Weston

  • nar. 12.5.1958 (60 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Head Hunter
V zajetí démonů 2
2010 Lennon Naked (TV film)
2006 11. září
2005 Karlík a továrna na čokoládu
Wallis a Eduard (TV film)
2004 Dalziel a Pascoe: Hra na vojáky (TV film)
Letka Bouřliváků
Metro
Posedlá
1998 Martha, Frank, Daniel a Laurence
Monk Dawson
Na plný plyn
1997 Gobble (TV film)
1996 Loch Ness
1995 Calvin na dvoře krále Artuše
Signs and Wonders (TV film)
1994 Nobody's Children (TV film)
1992 Vysoká hra patriotů
1991 Kafka
Černobyl (TV film)
1990 Plod noci
1989 Kouzelné chvíle (TV film)
Tailspin: Behind the Korean Airliner Tragedy (TV film)
1987 Return of Sherlock Holmes, The (TV film)

TV seriály

2018 The City and the City (TV seriál)
Ul Qoma (E02)
Beszel (E01)
2000 Too Much Sun (TV seriál)
1998 Mosley (TV seriál)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
1992 Big One, The (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1989 Mike & Angelo (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace