foto

Valentina Běrezuckaja

  • nar. 28.7.1932 (86 let)
    Spasskoe, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Roman s kokainom
2012 Vožď raznokožich
2011 Kamenskaja 6: Prostaja kombinatsija (TV film)
2007 Sluha Jeho Veličenstva
2006 Denní hlídka
2005 Ně chlebom jedinym
2004 Francuz (TV film)
Koža salamandry
2003 Antikiller 2: Antiterror
Staruchi
2002 Antikiller
Kopejka
2001 Prazdnik
2000 DMB 002
Prezident i jego vnučka
Tichije omuty
1999 Něbo v almazach
1997 Vor
1996 Ljubiť po-russki 2
1995 Hong ying tao
Kakaja čudnaja igra
Ljubiť po-russki
1994 Ja svoboděn, ja ničej
1993 Strelec něprikajannyj
Začem alibi čestnomu čelověku?
1992 A znovu a znovu!
Gongofer
Ispolnitěl prigovora
Meňaly
1991 Genialnaya ideya
Poka grom ně grjanět
Sled dožďa
Volkodav
1990 Dina
Homo Novus
Sdělano v SSSR
V polose priboja
1989 Avarija - doč menta
Kriminalnyj kvartet
1988 Bryzgi šampanskogo
1986 Rys vozvraščajetsja
V rasputicu
Zemlja mojego dětstva (TV film)
Zontik dlja novobračnych
1985 Dikiy khmel
Vyjti zamuž za kapitana
Zavěščanije
Žil otvažnyj kapitan
1984 Loučení
Osoboje podrazdělenije
1983 Ogljanis
Srok davnosti
Uragan prichodit něožidanno
Viťa Glušakov, drug Apačej
1982 Dětskij mir
Kto stučitsja v dvěr ko mně...
Nas věnčali ně v cerkvi
Pokrovskije vorota (TV film)
1981 Nězvanyj drug
Ot zimy do zimy
Protiútok
Přes Gobi a Chingan
Příbuzenstvo
1980 Graždanin Ljoška
Lidé v oceánu
Črezvyčajnyje obstojatělstva
1979 Mimořádně důležitý úkol
Sibiriáda
Vessennaja puťovka
1978 I snova Aniskin (TV film)
Vas ožidajet graždanka Nikanorova
1977 Julie Vrevská
Slovo má obhajoba
1976 100 gramm dlja chrabrosti
Poraněná ptáčata
Pověsť o neizvestnom akťore
Prestuplenie
1975 Almazy dlja Marii
Dobrodružství s Nuki
От зари до зари
1974 Bez prava na ošibku
Išču moju suďbu
Liveň
Rejs pěrvyj, rejs poslednij
1973 Běrega
Neispravimyj lgun
1972 Stopa vede na západ
Velitel šťastné Štiky
Šantaž (TV film)
1971 Telegram
1970 Alexejič
Gorod pervoj ljubvi
Návrat svatého Lukáše
Pozor, želva!
V lazorevoj stepi
1969 Ja jego něvěsta
1968 Ljubov Serafima Frolova
Sjem starikov i odna devuška (TV film)
Sloužili dva kamarádi
Tajný úkol
1967 Hvězdy na čepicích
Tajná fronta Saturn 3.,4.
Ženy zůstaly samy
1966 Dušečka (TV film)
Vystrel
1965 Děti Don-Kichota
Semafor má zelenou
Strjapucha
1964 Něpridumannaja istorija
Ticho
1963 Ztracené prázdniny
1961 Ivan Rybakov
1960 Normandie-Niemen
1959 Balada o vojákovi
Soldatskoje serdce
V stěpnoj tiši
1958 Ivan Brovkin na celině
Na dorogach vojny
Sám mezi lidmi
1957 Jeřábi táhnou
1956 Různé osudy
Saša vstupajet v žizň
Čelověk rodilsja
1955 Děti volnosti
1954 Agent č.13

TV seriály

2012 MUR (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
2007 Experty (TV seriál)
2005 Samaja krasivaja (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Alibi dlja korolevy (S01E01)
2003 Vozvraščenije Muchtara 1 (TV seriál)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubijstvo na Něglinnoj (S01E01)
1999 Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)
1989 Ženščiny, kotorym povezlo (TV seriál)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)
1973 Věčnyj zov (TV seriál)
1969 Pobočník jeho Excelence (TV seriál)
1963 Přivoláme na sebe palbu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace