foto

Anne Cathrine Sauerberg

  • nar. 22.10.1963 (56 let)
    Frederiksberg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Aldrig mere i morgen
Dan Dream
2016 Satisfakce 1720
Vzkaz v láhvi
2015 Idealista
O kuřatech a lidech
V Polynésii jsou lidojedi
2014 Druhá šance
Rychlochůze
Ten, koho miluješ
2013 2 piger 1 kage
2012 Nerada ruším
Téměř dokonalý
2010 Bob bob Bølle Bob - Alletiders helt
Rodina
Sestřiny děti ve válce
Terapeut
2009 Kletba vikingské čarodějky
Lovec mozků
2008 Anja & Viktor - I medgang og modgang
Tanečnice
Ten, koho se bojíš
2007 Fremkaldt
2006 Der var engang en dreng
Krummerne - så er det jul igen
Telenovela
Čistá srdce
2005 Mladý Andersen
Nynne
Oskar a Josefína
2004 Bratři
2003 Anja po Viktorovi
Askepop - The Movie
Za všechno může láska
2002 Sestřiny děti na sněhu
2001 Anja & Viktor
Hrabě Axel
Monin svět
Rozhýbej to!
Sestřiny děti
2000 Hlubiny strachu
Juliane
1999 Antenneforeningen
Bornholms stemme
Klinkevals
Pizza King
Under overfladen
1998 Motello
1997 En stille død
Hannibal & Jerry
Skat det er din tur
Sunes familie
Wolfgang
1996 Největší hrdinové
1995 Carmen & Babyface
Kun en pige
1994 Min fynske barndom
Snøvsen ta'r springet
Vildbassen
1993 Det forsømte forår
Sort høst
1992 Snøvsen
1991 De nøgne træer
Drobánkovi
1990 Casanova
Kaj's fødselsdag
1989 Århus by night

TV seriály

2017 Rita (TV seriál)
Hjemme (S04E08)
Familie (S04E07)
Barndommens gade (S04E06)
další epizody (8)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2015 Rita (TV seriál)
Testen (S03E08)
Lederen (S03E07)
Frit fald (S03E06)
další epizody (8)
2012 Rita (TV seriál)
Moderen (S01E08)
Prinsessen (S01E07)
Hykleren (S01E06)
další epizody (8)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2005 Jul i Valhal (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2002 Hjerteafdelingen (TV seriál)
1997 Lex & Klatten (TV seriál)
Strisser på Samsø (TV seriál)

Dokumentární

2014 Zkrocení světa kvantové fyziky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky