foto

Khandi Alexander

  • nar. 4.9.1957 (60 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Měří 163 centimetrů, je ve znamení panny. Vyrostla v Queens v New Yorku a nyní žije v Los Angeles. Vystudovala QueensBorough Community College a Stella Adler Conservatory. Věnovala se tanci a proto má vystudovanou Alvin Aily American Dance Theater School.

Delší dobu spolupracovala s Whitney Houston, když jako choreografka pomáhala organizovat její zahraniční turné. V roce 1990 nastoupila na léčení ze závislosti na drogách.

Její herecká kariéra začala v polovině 80. let. Objevila se v muzikálech na Broadway, třeba: Chicago, Color of Blue, Dreamgirls nebo Dancing. Z filmografie můžeme uvést například: Chorus Line, Čas pomsty, Něco na té Mary je nebo Temný stín nad L.A. a CSI: Miami, kde ztvárnila doktorku-patoložku Alexx Woods.

Jakub "Rodriguez" Kučera

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Woman, a Part
Den patriotů
Pushing Dead
2015 Bessie (TV film)
2014 Assault, The (TV film)
2007 Paranoia
2006 Rain
2004 Cizinec (TV film)
2002 Emmetův cíl
Fool Proof
Temný stín nad L.A.
1999 Partners (TV film)
1998 Něco na té Mary je
Špinavý kšefty
1996 No Easy Way
Terminal (TV film)
1994 Hamouni
House party 3
To My Daughter with Love (TV film)
1993 CB4: Cesta ke slávě
Hrozba společnosti
Poetic Justice
Shameful Secrets (TV film)
Sugar Hill
Tina Turner
Čas pomsty
1987 Maid to Order
1985 Chorus Line
1984 Streetwalkin'

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
2017 Skandál (TV seriál)
Something Borrowed (S07E07)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Chickens (S02E05)
2010 Treme (TV seriál)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zaseté zlo (S08E05)
Zpátky v čase (S08E01)
Kouřová clona (S07E14)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodinná záležitost (S06E19)
Vražda v tunelu (S06E18)
Hon na predátora (S06E17)
další epizody (7)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Gerily v mlze (S06E11)
Chůva (S06E10)
další epizody (25)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Ve službě vlasti (S05E10)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
další epizody (25)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Lovec odměn (S04E10)
Hellraisers (S04E09)
další epizody (24)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Závislost (S03E11)
Po pádu (S03E10)
Piráti (S03E09)
další epizody (25)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Návnada (S02E09)
Velký bratr (S02E08)
další epizody (23)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Učitel (S01E10)
Ostřelovač (S01E09)
další epizody (11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Konflikt pravomocí (S02E22)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Paranoia (S02E14)
2000 The Corner (TV seriál)
1999 X-Chromosome (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
O lítosti minulé a strachu budoucím (S04E20)
Strážcem bratra svého (S04E16)
1997 Spawn (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Ještě jeden na cestu (S03E22)
Dr. Hathawayovou, prosím (S03E19)
Kdo se směje naposled (S03E14)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vy jste tuším Dr. Carter (S03E01)
1995 NewsRadio (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jaký život (S02E04)
Mateřství (S01E24)
Domeček z karet (S01E21)
další epizody (7)
1985 FTV (TV seriál)
Motown Revue Starring Smokey Robinson, The (TV seriál)

TV pořady

2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
2000 CBS Cares (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace