foto

Britt Leach

  • nar. 18.7.1938 (80 let)
    Gadsden, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Big Deals (TV film)
Hlava rodiny
1988 Báječná dovolená
1987 Baby Boom
1986 Garry Shandling Show: 25th Anniversary Special, The (TV film)
1985 Beze stopy (TV film)
Podivná věda
1984 Poslední hvězdný bojovník
Silent Night, Deadly Night
1983 Kentucky Woman (TV film)
1981 Night Warning
1980 Hardly Working
Loose Shoes
PSI Factor
Power (TV film)
V pravé poledne 2 (TV film)
1978 Night Cries (TV film)
Outside Chance (TV film)
Utečeme na jih
1976 Banjo Hackett (TV film)
Louis Armstrong: Chicagský styl (TV film)
Vězení v Jackson County
Widow (TV film)
Young Pioneers (TV film)
Young Pioneers' Christmas (TV film)
1975 Blue Knight, The (TV film)
1974 Betrayal (TV film)
The California Kid (TV film)
1973 Interval
1972 Open Window
Poldové

TV seriály

1989 Coach (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Only Sin Deep (S01E04)
Quantum Leap (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
O nejlepší dýni (S02E10)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Hrdinové (S10E19)
1981 Phoenix, The (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Spencer's Pilots (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 On the Rocks (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace