foto

Barry Atwater

  • nar. 16.5.1918
    Denver, Colorado, USA
  • zem. 24.5.1978 (60 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 P.Ě.S.T.
The Kid from Not-So-Big
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
1975 Win, Place or Steal
1974 The Teacher
1972 The Night Stalker (TV film)
1971 Vanished (TV film)
1970 Along Came a Spider (TV film)
1969 Nálet tisícem letadel
1967 Return of the Gunfighter
1966 Pod kopyty stád
1963 Captain Newman, M.D.
1962 Sladké ptáče mládí
1961 Battle at Bloody Beach
1960 Vice Raid
1959 Crime & Punishment, USA
Pahorek Pork Chop
1958 As Young as We Are
True Story of Lynn Stuart, The
1957 Hard Man, The
The True Story of Jesse James
1956 Everything But the Truth
Muž z del Ria
Nightmare
The Rack
The Scarlet Hour
1954 A Time Out of War

TV seriály

1976 The Quest (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Going Home (S02E05)
Night Gallery (TV seriál)
The Doll of Death (S03E14)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1969 Night Gallery (TV seriál)
The Cemetery / Eyes / Escape Route (S01E01)
The Young Lawyers (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Kruté divadlo (S03E22)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Corpus Earthling (S01E09)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Monsters are Due on Maple Street (S01E22)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Dangerous Dowager (S02E26)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Demure Defendant (S01E16)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky